Close sidebar
Close sidebar

Pățania unui șofer nevinovat, care a rămas fără permis, după ce a ieșit pozitiv la patru substanțe psihoactive. ,,Nu mi se pare moral ce mi s-a întâmplat"

Un șofer din Sibiu a rămas fără permis de conducere, după ce a ieșit pozitiv la patru droguri.

Alexandra Bercea,

Un șofer din Sibiu a rămas fără permis de conducere, după ce a ieșit pozitiv la patru droguri.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În Sibiu, un șofer a rămas fără permis de conducere timp de o lună. Acesta a fost oprit în trafic și testat cu aparatul DrugTest, ieșind pozitiv la droguri.

Acesta a reușit să își câștige dreptatea, dar mai târziu, atunci când rezultatele testelor de laborator au ieșit negative.

Șoferul sibian:"Le-am spus că nu m-am drogat, acum le-am și demonstrat"

În vârstă de 19 ani, șoferul se plimba cu mașina. Acesta a fost oprit de oamenii legii și testat cu aparatul DrugTest. Într-un final, a arătat prezența a patru tipuri diferite de droguri: cocaină, metamfetamină, metadonă și benzodiazepine.

Sibianul a fost condus la o unitate medicală, pentru a se recolta sânge pentru probe biologice, așa cum prevede legea.

Rezultatele au ieșit negative

După o lună de la incident, perioadă în care i s-a reținut permisul de conducere, acesta a aflat că rezultatele sunt negative.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"După o lună de zile au venit analizele care specifică clar că rezultatul a fost negativ. Nu am ieșit pozitiv la niciunul dintre acele droguri. Am fost chemat apoi să mi se restituie permisul de conducere, fiindcă luna aceasta nu am mai avut voie să mă urc la volan, iar dosarul penal a fost clasat.

Citește și: Vlad Pascu, tratat ca VIP la penitenciarul Poarta Albă? Alina Gorghiu a trimis corpul de control la închisoarea din Constanța

Pe mine m-a deranjat foarte tare toată această situație, știind că nu am consumat nimic. Lumea m-a arătat cu degetul în localitate, că sunt un drogat. O suna lumea pe mama să îi spună că fiul ei este un drogat și alte chestii de genul.

Nu mi se pare moral ce mi s-a întâmplat", a spus tânărul, potrivit Ora de Sibiu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI