Pate de casă. Ingrediente (4 porții):

100 ml vin
500 g ficat de pui
150 g unt
2 cepe
5 căței de usturoi
busuioc
sare
piper

Pate de casă

Citeste si: Mici la cuptor. Înlocuiește anul acesta tradiționalul grătar cu rețeta asta excelentă

Pate de casă. Mod de preparare:

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O tânără care a făcut un test ADN ca să afle care este istoria familiei sale a făcut o descoperire șocantă despre bunica ei- antena3.ro

Citeste si: Ce spunea Gabriel Cotabiță înainte să moară: ”N-am ce să regret, pentru că, dacă aș regreta ceva, l-aș mânia pe Dumnezeu”- wowbiz.ro

Se curăță ceapă și se toacă mărunt. Se călește în 100 g de unt. Ficatul se curăță de pielițe și se spală. Se pune și el la călit până când își schimbă culoarea.

Pate de casă

Citeste si: Omleta cu cartofi. Foarte ușor de preparat și extrem de gustoasă. Rețeta, pas cu pas!

Pate de casă. Se asezonează cu sare și piper. Se adaugă un pahar de apă, vin și usturoiul zdrobit.

Se lasă la fiert, pe foc mic, până când mai scade din zeamă. Când ficatul s-a fiert se scoate să se răcească pe o farfurie, după care se mixează cu ajutorul unui blender.

În funcție de textura dorită, se mai poate adăuga unt, scrie bzi.ro.

Pate de casă

Citeste si: Tort de cozonac. Cum il poti pregati din resturile ramase

Pate de casă. Se presară condimentele și piperul după gust.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si