VASILE BANESCU, PURTATOR DE CUVANT PATRIARHIE- Am vizionat-o (n.r. inregistrarea) astazi cu multa strangere de inima si constrans de realitate trebuie sa va spun ca intr-adevar persoana implicata in aceasta inregistrarea este aceea a episcopului de Husi.

Anuntul facut de Patriarhie socheaza: protagonistul scenelor de sex este, fara urma de indoiala, episcopul Husilor.

El este, spun sefii bisericii, cel care saruta patimas un alt preot si isi ridica sutana cu pofta dezmatului. Inregistrarea deocheata care nu e cu nimic mai prejos decat filmele interzise minorilor i-a oripilat pana la Dumnezeu pe mai marii Bisericii Ortodoxe!  

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Scandalul in care e implicat preasfintitul Corneliu Barladeanu e unul fara precedent in istoria ortodoxiei romane. Nu s-a pomenit pana acum ca unul dintre capii bisericii sa fie filmat in asemenea ipostaze. Sfantul Sinod de la Bucuresti a cerut un raspuns de la Mitropolia Moldovei si promite masuri drastice"

VASILE BANESCU//PURTATOR DE CUVANT PATRIARHIE: Problema devine una de crasa imoralitate pe care o va analiza sinodul metropolitan de la Iasi

Din mare episcop, Corneliu Barladeanu a ajuns sa fie aratat cu degetul de cei care ani la randul l-au stimat. O astfel de inregistrare care pateaza fatza Bisericii Ortodoxe atrage, in mod normal, dupa sine excomunicarea. Deocamdata insa, episcopul Husilor tace malc!

VASILE BANESCU//PURTATOR DE CUVANT PATRIARHIE: Episocopul de Husi a optat pentru discretie totala, nu a comunicat cu noi.

Are evident un purtator de cuvant. El a sustinut permanent ca aceste inregistrari sunt trucate.

Dupa anuntul-soc facut de biserica, purtatorul de cuvant personal al episcopului nu ne-a mai raspuns la telefon. Multi sunt inca nerabdatori sa auda explicatiile!  

"Pentru ei e cea mai mare rusine. Pentru un om de rand.. poate trece mai repede cu vederea, dar pentru haina preoteasca si pentru sutana e urat. Foarte urat"  "Nu mai zic ca om.. ca ce e acum.. un simplu om de rand... un boschetar, ce poate fi"

"E trist. Stiu ca in Romania sunt multi imputiti, jegosi, ratati" "Nu noi trebuie sa ii judecam ca ii vede Dumnezeu cel mare inviaat din morti."
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si