Close sidebar
Close sidebar

Patriarhia Romana, nemultumita de sumele primite de la Primarii: "Ne-au dat doar 5-6% din cat am solicitat"

Primariile din Bucuresti, dar si din tara, au fost solicitate in ultimii sase ani de catre reprezentantii Patriarhiei Romane sa contribuie cu bani care sa ajute la construirea Catedralei Mantuirii Neamului, cel mai mare lacas de cult din Romania.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acesta se afla in constructie in Dealul Arsenalului din Capitala, dar mai este nevoie de bani multi pentru finalizarea lucrarilor.

Sumele pe care Patriarhia le-a solicitat, cel putin la Bucuresti, au fost de 10 milioane de lei la sectoare si 15 milioane de lei de la Primaria Capitalei.


Desi multe Administratii Locale s-au aratat dispuse sa ofere acesti bani, cei de la Patriarhie spun ca au primit doar 5-6% din suma solicitata.

Catedrala Mantuirii Neamului, cel mai mare lacas de cult din Romania ce va fi vizibil din orice punct al Capitalei, a depasit dupa aproape trei ani de lucrari, de cand a ajuns la cota zero, inaltimea unui bloc de 12 etaje, pana la sfarsitul acestui an fiind programat ca lucrarile sa avanseze pana la cota +45 metri.

Catedrala ar urma sa fie deschisa pentru prima data pentru enoriasi la data de 1 Decembrie 2018.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI