Potrivit basilica.ro, in paraclisul istoric al Resedintei Patriarhale, Preasfintitul Parinte Varlaam Ploiesteanul a oficiat o slujba de Te Deum ca multumire adusa lui Dumnezeu pentru binefacerile revarsate asupra Preafericirii Sale de-a lungul timpului.

In cuvantul sau, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel a vorbit despre importanta rugaciunii si rolul ei in unitatea Bisericii. Rugaciunea este cea mai puternica forta spirituala, a spus Preafericirea Sa: „Arhiereul se roaga pentru cler si popor, iar clerul si poporul se roaga pentru el.

Ierarhul aduce sfanta jertfa pentru iertarea pacatelor, pentru sanatatea si mantuirea poporului, iar poporul se roaga pentru sanatatea si mantuirea ierarhului cerand de la Dumnezeu ajutor ca sa poata pastra dreapta credinta si sa conduca pe calea mantuirii pe cei care i-au fost încredintati spre pastorire”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Drept cadou, Preasfintitul Parinte Varlaam Ploiesteanul a daruit Preafericirii Sale un cos cu flori si a evocat slujirea vrednica a Parintelui Patriarh Daniel de-a lungul celor 66 de ani. Mesaje de felicitare i-au transmis si autoritatile centrale si locale.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si