Close sidebar
Close sidebar

Patrick Borcea a vorbit despre transformarea lui uluitoare! Cum se mentine in forma dupa ce si-a micsorat stomacul

Patrick Borcea a vorbit despre operatia de micsorare a stomacului, care l-a ajutat sa se transforme uluitor. Fiul lui Cristi Borcea a marturisit ca a avut la un moment dat 120 de kilograme si a dezvaluit cum se mentine in forma dupa operatie.

Catalin Patru,


DISTRIBUIE
acest articol

 

"Cel mai mult am avut in jur de 120 de kilograme. Nu ma simteam bine in corpul meu, am vrut sa fac o schimbare. Am facut o operatie de micsorare a stomacului si acum ma simt foarte bine. Mananc foarte sanatos acum si fac si sport. Fac box de vreo 5 ani, ma antrenez ca sa ma mentin in forma. Boxul e o pasiune de-a mea de foarte mult timp.

Am fost la fotbal cand eram mic, dar nu am avut talentul necesar sa continui. Mi-am dat eu seama ca nu am talent, nu a trebuit sa imi spuna ceva. Imi place sa ma uit la fotbal. Tatal meu m-a sustinut mereu, dar asa a fost sa fie", a declarat Patrick Borcea la WOWbiz.

Patrick a vorbit si despre relatia cu tatal lui, Cristi Borcea, el spunand ca este foarte apropiat de acesta.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Nu ma pot considera eu capul familiei, tata este capul familiei si el ia toate deciziile. Vorbesc cu el in fiecare zi, imi da sfaturi. Acum cateva zile l-am vazut ultima oara, suntem foarte apropiati si vorbim foarte deschis.

Ne mai sicanam (n.r.- cu fratele Angelo). Cu sora mea am o relatie normala. Si cu Milan ne vedem foarte des, imi place sa petrec timpul cu el.

Ultimii ani au fost foarte dificili, astept ca tata sa vina cat mai repede acasa. Pot sa spun ca m-a ajutat cat de cat notorietatea tatalui meu, dar mie nu imi place sa fac caz de asta. Cand ma prezint, spun simplu Patrick, nu spun si Borcea.

Tatal meu este o persoana foarte atenta, foarte iubitoare cand e vorba de noi", a spus Patrick Borcea.

El a vorbit si despre posibilitatea de a conduce Dinamo la un moment dat. "Nu ca vreau actiuni la Dinamo, dar eu iubind foarte mult acest club mi-as dori ca intr-o buna zi sa revina tata acolo. Astazi Dinamo nu e pe o cale prea buna, dar sper sa ne revenim si sa fim acolo unde ne e locul. Deocamdata sa trecem peste aceasta problema (n.r- faptul ca tatal lui e in inchisoare) si sunt sigur ca totul se va schimba. Daca as invata foarte multe lucruri despre cum sa manageriezi un club, eu iubind foarte mult Dinamo mi-ar placea sa fiu manager.

Daca nu era tatal meu in fotbal nu cred ca as fi fost asa atras de fotbal. M-a luat peste tot cu el la cluburi", a precizat Patrick Borcea.

De curand Patrick s-a lansat in afaceri, el deschizand un pub. "Eu o sa fiu in acest pub in majoritatea timpului. O sa incercam sa imbinam dorinta de a face profit cu a multumi toti vizitatorii. Inainte de deschiderea pub-ului mi-a zis sa fiu relaxat", a mai spus Patrick.

"E foarte timid pentru varsta lui, e normal ca ii seamana si tatalui ei. Are o relatie foarte apropiata cu tatal lui, care il sustine", a spus Valentina Pelinel despre Patrick.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI