Bianca și Patricia i-au pus gând rău lu Patrick, iar acum că Nona a fost descalificată cele două vor să-l cheme în camera roșie.

Bianca i-a pregătit o surpriză lui Patrick

Spre uimirea lui Alexandru, Bianca a fost cea care și-a exprimat dorința de-al chema pe Patrick în camera roșie cu gândul de al sfătui în legătură cu dorința lui de a pleca din casă.

Citește și: Momente savuroase în ”Casa Iubirii”. Laurențiu are parte de atenția Cristinei și o sărută pe Mihaela

Tăcută în prezența Nonei, Patricia a spus în ediția de astăzi că Patrick s-a jucat cu sentimentele ele ân momentul în care s-a despărțit de Nona. Patrick a ținut să clarifice situația și a spus că el nu a fost cu adevărat interesat de aceasta și nici nu a făcut pași prea mari spre ea.

Citește și: Kinga de la Casa Iubirii face noi declarații incendiare. Ce crede fosta concurentă despre cupluri: ”Cristina și Marinel nu se potrivesc, nu au vreo treabă”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Patrick a ținut să menționeze faptul că vrea să plece acasă și să fie alături de Nona, femeia pe care o iubește.

Momente savuroase în ”Casa Iubirii”. Laurențiu are parte de atenția Cristinei și o sărută pe Mihaela

Laurențiu este tratat regește de fetele din casă, chiar sub privirile băieților care nu sunt deloc încântați de atitudinea schimbătoare a concurentului.

Citește și: Bianca și Alexandru de la Casa Iubirii, o nouă ceartă în cuplu. Detaliul incredibil pe care puțini dintre telespectatori l-au observat

Radu este deranjat de faptul că fosta lui iubită îl va hrăni pe Laurențiu, fiind pusă într-o postură care nu-i face cinste.

Cristina îl va hrăni pe Laurențiu, iar băieții se intreabă dacă este o provocare sau nu. Asta după ce Cristina a fost acuzată de băieți de faptul că uneori glumește prea mult cu băieții și se înțelege cu totul altceva.

Citește și: Patrick este devastat după plecarea Nonei, iar Bianca nu s-a putut abține de la comentariile răutăcioase

Axi i-a reproșat faptul că nu este în regulă să jongleze cu Radu și Marinel, în condițiile în care Marinel nu este cu adevărat interesat de ea, iar cei doi sunt prieteni și vorbesc între ei.

Laurențiu se va juca apoi cu Mihaela, iar cei doi se vor săruta în încercarea de a prinde foaia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si