Trupurile făcă viață ale Patriziei Cormoș și a Biancăi Doroș au fost recuperate de către autoritățile italiene. Din nefericire, chiar dacă au fost căutate în permanență din momentul în care au fost luate de ape, cele două tinere nu au mai fost găsite în viață.

Familiile tinerelor dispărute au sperat până în ultima clipă cu Bianca și Patrizia vor fi găsite în viață. Confirmarea morții acestora a venit chiar de la primarul localităţii Premariacco.

Citește și: Andreea a dispărut din Iași! Familia și polițiștii o caută pe fata de 17 ani

tineri disparuti italia, bianca, patrizia

Aceasta este ultima imagine cu toți cei trei tineri în viață. 

[Sursa foto: corrieredelveneto.corriere.it]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Experiența ne spune că într-un anumit loc al râului, undeva la bază, în toate cazurile, în toate evenimentele tragice care au avut loc aici, acolo este locul unde se găsesc, mai târziu, supraviețuitorii sau victimele. Un kilometru este din locul, de la Podul Romano, să spunem. Se îngustează acolo, sunt și câteva bariere de pământ acolo, contrare cursului apei, în care rămân prinse vegetația, arborii, chiar corpurile umane.

E ca o barieră naturală”, a declarat Michele De Sabata, primarul comunei Premariacco, notează observatornews.ro.

Trupurile fără viață ale fetelor de 20, respectiv 23 de ani, au fost descoperite în aval de mica bucată de pământ de pe care au fost luați cei trei prieteni, la o distanță de aproximativ 700-1000 de metri.

Cristian Molnar, băiatul în vârstă de 25 de ani care se afla în mijlocul apelor cu Patrizia și Bianca, nu a fost încă găsit.

În ceea ce îl privește, autoritățile italiene continuă căutările.

Citește și: Din dorința de a avea bani, doi adolescenți din Argeș au recurs la gesturi șocante! Au sechestrat și șantajat o tânără, rudă a unuia dintre ei

tineri disparuti italia, bianca, patrizia

Inundațiile din Italia au răpit mai multe vieți. 

[Sursa foto: Rai News]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si