Tragedia care a avut loc pe data de 26 august 2023, în comuna Crevedia, județul Dâmbovița, la orele 20 a șocat o țară întreagă! Atunci, o explozie a avut loc într-o curte care aparținea firmei Flagas, deținută de Ionuț Doldurea și Cosmin Stîngă.

Tragedia de la Crevedia, văzută prin ochii vinovaților

În urma acestui incident, două persoane au fost ucise, iar 58 au fost rănite, dintre care 39 erau pompieri.

În anul 2024, bilanțul a crescut la 6 persoane moarte. Patronii stației GPL se află acum în arest la domiciliu și au oferit primul interviu de la tragedie.

”Nu putem feri pe nimeni, de fapt. Un „infarct” pentru angajații noștri și familiile lor, pentru nesiguranța în care s-au trezit. O crâncenă încercare pentru pompieri. Un dosar nedorit pentru polițiști și magistrați. O emoție colectivă. Un pustiu pentru sufletele noastre”, așa au definit cei doi ceea ce s-a întâmplat la Crevedia, conform Q Magazine.

interviu patroni Crevedia

Ei sunt Cosmin Stîngă și Ionuț Doldurea.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Plan roşu de intervenţie: Accident cu patru maşini, un mort şi cinci răniţi, la Sineşti

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

De asemenea, aceștia au preciza că firma nu a funcționat niciodată fără autorizație, însă au recunoscut faptul că fără niciun alt scop, se mai făceau transferuri dintr-o cisternă în alta la stația GPL. Așadar, totul a fost o eroare umană, iar ei spun că dacă totuși dacă operatorul cisternei își respectă obligația absolută de a rămâne lângă vehicul când face orice fel de descărcare sau încărcare, este imposibil să se producă vreun eveniment cu însemnătate.

”Nu am întreprins niciodată ceva clandestin, ascuns, nu am avut la niciun moment vreo astfel de intenție. Nu am avut niciun motiv și niciun scop să o facem. O curte mare, la stradă, și cisterne acolo, în văzul lumii, sunt cu siguranță ingredientele insuccesului cert dacă s-ar întâmpla să cauți vreo „discreție” de ordin necurat. În privința instituțiilor statului, credem că ele nu au niciodată o misiune ușoară”, au mai spus cei doi pentru sursa citată mai sus.

Cum i-a ajutat patronii pe cei care au rămas fără locuințe?

Tot ei au spus că au încercat pe cât au putut să-i ajute pe cei îndurerați, fie pe cei care au rămas fără locuințe. Până în prezent aceștia ar fi încheiat 36 de tranzacții cu 59 de persoane și promit să nu se oprească.

”Cele două fetițe locuiesc astăzi în Buftea, într-un apartament frumos, pe care au reușit să-l cumpere cu ce le-am ajutat și noi. Familia din containere, de oameni și gospodari și hotărâți, nu va mai sta în containere. Are certitudinea materială deja câștigată că momentul în care va locui în casa pe care și-o dorește este aproape, e doar o chestiune de timp până la finalizarea lucrărilor deja avansate.

Vecinul nostru trăiește și vede zilnic, împreună cu soția sa, clădirea unei locuințe noi pe locul celei vechi. Cum le-am promis, vor face Paștele în casa lor nouă, din care nu le va lipsi nimic”, au mai spus Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă.

interviu patroni Crevedia

Ei sunt Cosmin Stîngă și Ionuț Doldurea.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Citește și: Momente de coșmar! O ucraineancă și-a ucis soțul în București

Sorin Barbu, fiul celor doi soți decedați îi acuză acum pe cei doi că dau vina pe instituțiile statului. Totodată, el spune că el când a fost la o discuție Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă i-ar fi propus surorii lui suma de 150.000 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si