Patronii stației GPL din Crevedia, Ionuț Doldurea, fiul primarului din Caracal și Cosmin Stângă, au fost plasați în arest la domiciliu prin decizia Judecătoriei Sectorului 5. Hotărârea nu este definitivă.

Pe data de 26 august au avut loc mai multe explozii la stația gpl din Crevedia, în care 6 oameni și-au pierdut viața, iar peste 50 au fost răniți.

Patronii stației GPL din Crevedia au fost plasați în arest la domiciliu. Hotărârea nu este definitivă

Explozie Crevedia 26 august

Patronii stației GPL din Crevedia, în arest la domiciliu

Potrivit portalului instanțelor, Judecătoria Sectorului 5 a respins solicitarea Parchetului General legată de prelungirea arestului pentru cei doi patroni ai stației GPL din Crevedia. Instanța a decis ca Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă să fie plasați în arest la domiciliu, vineri. Hotărârea nu este definitivă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Cei doi patroni ai stației GPL sunt cercetați pentru distrugere din culpă, urmată de un dezastru. În cursul zilei de joi, Parchetul General a anunțat că a extins urmărirea penală în cazul ambilor bărbați și pentru acțiunile de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate la locul de muncă, precum și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate la locul de muncă.

Victimele exploziilor de la Crevedia cer despăgubiri de peste 25 de milioane de euro

Patronii stației GPL din Crevedia au fost plasați în arest la domiciliu. Hotărârea nu este definitivă

Explozie Crevedia 26 august

Joi, procurorul de caz a solicitat Judecătoriei Sectorului 5 București prelungirea măsurii arestului preventiv a celor doi inculpați pentru încă 30 de zile, de la data de 5 noiembrie și până la data de 4 decembrie, inclusiv.

„În referatul cu propunere de prelungire a măsurii arestării preventive, s-a reținut că prelungirea măsurii arestării preventive se impune prin raportare atât la modalitatea concretă de săvârşire a faptei (inculpații, pe o perioadă îndelungată de timp, de cel puțin 3 ani, în mod sistematic, au promovat în cadrul societății o politică de funcționare grefată pe

încălcarea repetată a dispozițiilor legale privind derularea operațiunilor de alimentare, transport, transvazare și depozitare cu combustibil GPL, toate efectuate în scop pecuniar, sfidând deciziile de ordin administrativ aplicate de autoritățile publice cu atribuții de supraveghere și control în materie și abdicând în mod nepermis de la normele elementare ce se impuneau a fi respectate în desfășurarea acestei activități), cât și la consecințele efectiv produse (6 persoane decedate, 55 persoane care prezintă leziuni corporale, 7 case distruse total, 82 distruse parțial, alte distrugeri materiale semnificative-autospeciale ale echipelor de intervenție, echipamente de intervenție, bunuri materiale ale cetățenilor pe o rază de aprox. 1.5 km)”, scrie în comunicatul Parchetului General.

Sursa citată menționează că până în acest moment au fost audiate 158 de persoane în calitate de persoană vătămată. Dintre ele, 132 de persoane s-au constituit parte civilă în cauză și cer despăgubiri de 26.463.543 de euro și de 615.535 de lei.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

27 de persoane au fost audiate în calitate de martor, iar cea mai mare parte sunt angajați ai firmei celor doi bărbați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si