Patronii unei firme de construcții din Botoșani au fost înjunghiați chiar de vecinul lor, după ce bărbatul, care fusese angajat la firmă, a deschis o discuție legată de bani.
Bărbatul ar fi lipsit mai mult timp de la muncă, iar când s-a întors nu și-a mai primit suma de bani pe munca prestată. În momentul în care acesta a mers la cei doi acasă pentru a discuta situația, conflictul a degenerat, iar bărbatul ar fi scos un briceag cu care i-a înjunghiat.

Citeste si: O femeie a fost atacată pe stradă de iubitul ei în timp ce își ținea bebelușul în brațe

"Doi pacienți, de 37 şi 42 de ani, ambii cu multiple plăgi înjunghiate. Unul dintre aceştia prezenta o plagă penetrantă toracică spaţiul VIII intercostal, cu hemopneumotorax stâng, precum şi plagă lombara stângă profundă. De asmenenea, plăgi escoriate hemitorace stâng şi drept anterior. Al doilea prezenta plagă înjunghiată toracică nepenetrantă spaţiul III intercostal stâng, cu traiect în baza axilei, plagă fesieră stângă profundă. Ambii au fost admişi la terapie intensivă", a precizat un asistent din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru  monitorulbt.ro.

O femeie a fost atacată pe stradă de iubitul ei în timp ce își ținea bebelușul în brațe

Incident revoltător în Maramureş.

O femeie care își ținea bebeluşul de doar zece luni în braţe a fost atacată cu un cuțit, în plină stradă, chiar de partenerul ei de viață. Bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori, chiar sub privirile înspăimântate ale trecătorilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Sătulă de geloziile concubinului, iubita l-a ucis. Pedeapsa primită de femeie

Atacatorul o suspectă pe iubita sa că îl înșală, iar aceasta a fost cauza pentru care între cei doi s-a iscat un conflict verbal.

Din nefericire, acesta a degenerat rapid, devenind unul violent. Totul s-a întâmplat în plină stradă, sub privirile neputincioase ale trecătorilor. În tot acest timp, bebelușul cuplului, care are numai 10 luni se află în brațele mamei sale.

Citeste si:  Valul de viroze a ajuns în spitale. Medicii spun că nu au vaccin împotriva pneumoniei

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si