https://www.stirilekanald.ro/71824- CASA NEAMT
https://www.stirilekanald.ro/71832- CRIMA
Dan Andronic, primul candidat de pe lista PMP Giurgiu la Camera Deputatilor
Jurnalistul Dan Andronic, care este şi director general al ziarului Evenimentul zilei va fi cel care deschide lista candidatilor Partidului Miscarea Populara, filiala Giurgiu, la alegerile parlamentare din decembrie.
Dan Andronic intra in cursa pentru un fotoliu de deputat din partea partidului pe care l-a condus, pana nu demult,  Elena Udrea.
Potrivit DNA, Dan Andronic se numara printre cei cinci inculpati pentru care s-a dispus retinerea pentru 24 de ore in cazul afacerii cu retrocedari ilegale in care este suspectata o frauda de 135 milioane de euro- al doilea dosar DNA deschis in tot atatea luni, in care el este implicat, dupa cazul Elena Udrea-Hidroelectrica. Pe numele lui a fost dispusa, in noul dosar, actiunea penala si retinerea "pentru comiterea infractiunilor de: constituirea unui grup infractional organizat, in forma aderarii; complicitate la trafic de influenta".
Potrivit DNA, Dan Andronic ar fi aderat la grupul organizational in 2007.
Dan Andronic (n. 1970), actualmente director general al publicatiei, a intrat in presa in 1992, ca redactor la acelasi cotidian, unde lucra si tatal sau, caricaturistul Adrian Andronic. A ajuns redactor-sef adjunct la EvZ, dupa care a luat calea altor activitati media: 1997- realizator de emisiuni si director de programe la Tele 7abc; 1998- director de programe si realizator, apoi director la Stirile Prima TV; 2001- director la Curentul.
Din 2003, cand a devenit director general la nou-infiintata Realitatea TV, a inceput si implicarea sa in politica. Potrivit aceleiasi surse (profilul din EvZ), "din 2004 s-a ocupat in principal de consultanta politica. Din 2011 s-a intors la EvZ, ca director general". De atunci, s-a prezentat mai mult ca jurnalist, inclusiv la televiziune: jurnalistul-consultant politic scria editoriale la ziar si realiza interviuri cu oameni politici la B1 TV.
Tine- sau a tinut cel putin pana in vara acestui an- si un blog, danandronic.ro, avand ca motto: "100% politic, 1% manipulare".

Dan Andronic intra in cursa pentru un fotoliu de deputat la cererea fostului presedinte Traian Basescu.

”Marţi am primit oferta de la Traian Băsescu. Am avut la dispoziţie o oră ca să mă decid dacă accept oferta pentru locul 1 la Camera Deputaţilor, pe listele de la Giurgiu. Mi-a spus că nu e un fotoliu sigur, ci că e un loc cu bătaie. I-am zis că, de când ne ştim ne tot batem, aşa că ne mai batem o dată", a declarat Andronic, potrivit EVZ.ro

"Nu am de gând să renunţ la pasiunea mea- gazetăria şi îmi voi scrie editorialele direct din Parlament. Primul proiect la nivel naţional va viza revigorarea presei şi a culturii, în special a vânzărilor de carte. Iar pentru Giurgiu, sunt atât de multe de făcut...”, a continuat patronul ziarului.

Potrivit DNA, Dan Andronic se numara printre cei cinci inculpati in cazul afacerii cu retrocedari ilegale in care este suspectata o frauda de 135 milioane de euro- al doilea dosar DNA deschis in tot atatea luni, in care el este implicat, dupa cazul Elena Udrea-Hidroelectrica. Pe numele lui a fost dispusa, in noul dosar, actiunea penala si retinerea "pentru comiterea infractiunilor de: constituirea unui grup infractional organizat, in forma aderarii; complicitate la trafic de influenta".

Dan Andronic ar fi aderat la grupul organizational in 2007.Dan Andronic (n. 1970), actualmente director general al publicatiei, a intrat in presa in 1992, ca redactor la acelasi cotidian, unde lucra si tatal sau, caricaturistul Adrian Andronic.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

A ajuns redactor-sef adjunct la EvZ, dupa care a luat calea altor activitati media: 1997- realizator de emisiuni si director de programe la Tele 7abc; 1998- director de programe si realizator, apoi director la Stirile Prima TV; 2001- director la Curentul.
Din 2003, cand a devenit director general la nou-infiintata Realitatea TV, a inceput si implicarea sa in politica.  Din 2004 s-a ocupat in principal de consultanta politica.

Din 2011 s-a intors la EvZ, ca director general. De atunci, s-a prezentat mai mult ca jurnalist, inclusiv la televiziune: jurnalistul-consultant politic scria editoriale la ziar si realiza interviuri cu oameni politici la B1 TV. A tinut

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si