Disparut fara urma si dat in cautare internationala prin Interpol pentru evaziune fiscala, israelianul Gideon Zelivansky pare sa fie omul care are raspunsurile la multe intrebari ramase „in aer”. Recent, s-a aflat ca Zelivansky e nimeni altul decat omul care a intermediat afacerea „Black Cube”, respectiv omul care i-a facut cunostinta lui Daniel Dragomir (fost ofiter SRI) cu Dan Zorella (director operational Black Cube), dupa care romanul a platit mai multe sute de mii de euro pentru spionarea Laurei Codruta Kovesi.

Informatia a iesit la iveala chiar din declaratia lui Zorella data in fata anchetatorilor romani.
Dan Condrea, seful Hexi Pharma, a murit in primavara acestui an
Dan Condrea, seful Hexi Pharma, a murit in primavara acestui an

Gideon Zelivansky e dat in urmarire internationala
Gideon Zelivansky e dat in urmarire internationala O alta informatie extrem de importanta care circula in acest moment in mediul online este ca Zelivansky are o legatura extrem de interesanta cu Dan Condrea. Conform stiri-extreme.ro, israelianul a fost interpus printr-o firma in actionariatul unei alte companii detinute de Condrea, fostul sef HexiPharma. Conform sursei citate, Zelivansky ar fi parasit tara pe 29 octombrie 2015 (cu 24 de ore inainte de tragedia de la Colectiv), la o zi dupa ce fusese condamnat in Romania, cu ajutorul unor demnitari romani. Acesta ar face parte din structuri extrem de puternice, protejate de anumite factiuni din serviciile secrete.
De asemenea, unul dintre cei trei actionari ai clubului Colectiv ar fi fost un om de incredere al israelianului si chiar partener cu acesta intr-o afacere.
Clubul Colectiv, teren de lupta?
Clubul Colectiv, teren de lupta?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Legatura dintre Condrea si Zelivansky a reactivat o ipoteza mai veche, care parea ca tine de domeniul stiintifico-fantasticului – ca au existat oameni care stiau ce urmeaza sa se intample la Colectiv, iar incendiul a fost de fapt un experiment militar cu o substanta produsa in „laboratoarele” Hexi, o arma chimica ce trebuia testata in conditii "de pace" pe subiecti umani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si