Bărbatul, patronul casei de amanet din centrul Ploieștiului a fost grav rănit în urma scandalului. Cei care l-au atacat sunt doi bărbați în vârstă de 21, respectiv 34 de ani. 

De la ce a pornit scandalul?

Cei doi indivizi de 21 și 34 de ani au lăsat anumite bijuterii la amanet. Proprietarul casei de amanet, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a fost lovit de tinerii care au intrat în casa de amanet.

Rănile provocate au fost destul de grave și victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Agresorii nu au fost găsiți la fața locului în ziua respectivă, dar polițiștii i-au prins și i-au dus la audieri pe cei doi. Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore și după au fost prezentați în fața judecătorilor pentru luarea de măsuri preventive.

Citește și: Finala Champions League 2023: Inter Milano și Manchester City se vor înfrunta la Istanbul. În ce dată este programat meciul

Magistrații au considerat că cei doi bărbați nu reprezintă o problemă și i-au pus în libertate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cercetările sunt continuate într-un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Doi minori au fost agresați, în tramvai, de un grup de tineri

Doi adolescenţi au fost agresaţi de un grup de tineri în timp ce se aflau într-un tramvai. Incidentul a avut loc în Craiova.

Doi adolescenți au fost agresați de un grup de patru, cinci tineri în timp ce se aflau într-un tramvai, în Craiova, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că poliţiştii Secției 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, miercuri seara, cu privire la un conflict ce ar fi avut loc între mai mulţi tineri în timp ce se aflau într-un tramvai.

Citește și: VIDEO- Un copil a fost bătut crunt pe un câmp din Ilfov de un adolescent

„În fapt, un bărbat din municipiul Craiova le-a declarat poliţiştilor că fiul său şi un coleg de clasă al acestuia, ambii de 15 ani, în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea Bucureşti, ar fi fost agresaţi de un grup de patru, cinci tineri ce se aflau de asemenea în tramvai.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

În urma conflictului, unui minor i-ar fi fost spart ceasul de la mână, iar celui de-al doilea i-ar fi fost sustrasă suma de cinci lei”,  a transmis IPJ Dolj.
Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Citește și: VIDEO- Campioni la biliard, în scaun cu rotile

Citește și: Părinţii care şi-au opărit şi lăsat să moară fiica de nici 3 ani, trimişi în judecată pentru omor calificat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si