Cele patru tinere cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani erau instituţionalizate într-un centru privat de plasament care funcţionează în localitatea argeşeană Bascov. Duminică dimineaţă, conducerea centrului a sesizat  poliţia cu privire la dispariţia fetelor din centru fără ca acestea să anunţe.

Acţiuni ample de căutare au fost demarate în acest caz.

Citeste si: O femeie a căzut în Canalul Dunăre-Marea Neagră, la Medgidia. Elicopterul SMURD, intervenție de urgență

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Având în vedere împrejurările plecării voluntare şi rezultatul primelor verificări, efectuate de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, semnalmentele celor în cauză au fost comunicate unităţilor de poliţie de pe raza judeţului, iar în proximitatea locului de unde au plecat şi pe traseele care ar fi putut fi urmate de către cele în cauză, au fost organizate căutări cu efective mărite, împreună cu poliţişti ai altor structuri, dar şi cu jandarmi şi pompieri argeşeni, precum şi cu persoane din rândul comunităţii ”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Argeş.

Fetele au fost găsite tefere

Cele patru fete au fost găsite pe raza municipiului Piteşti de către poliţiştii de ordine publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti.

Citeste si: Un incident a avut loc la Semimaratonul din București, după ce un japonez de 50 de ani a intrat în stop cardiorespirator

Toate patru sunt tefere şi vor ajunge din nou în grija reprezentanţilor centrului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si