În Brăila, reprezentanții SRI au mers la fața locului pentru a verifica clădirea prefecturii. Apelul la numărul 112 a fost făcut de pe o cartelă prepay, iar persoana care a sunat a anunțat că în clădire ar exista o bombă. Programul de lucru la prefectură s-a încheiat astăzi la ora 14:00, astfel că în interiorul clădirii nu există persoane.

Citeste si: VIDEO| Alerta specialiștilor în nutriție: hot dog-ul, o bombă nocivă pentru organism

Colet suspect la Constanța

Ofițerii de la SRI și echipajele de Poliție din Constanța au fost anunțați cu privire la un colet suspect care ar fi fost găsit în zona unui mall din oraș.

O geantă a fost găsită în apropierea mall-ului, iar potrivit procedurilor pirotehniștii trebuie să se asigure că în interiorul genții nu există obiecte care ar putea provoca un pericol pentru populație. Echipele de pirotehniști de la SRI au ajuns la fața locului și au eliberat zona. 

Citeste si: Grevă STB 21 ianuarie 2022. A doua zi de proteste: Mijloacele de transport în comun nu circulă

Valiză suspectă în apropierea vămii Giurgiu. Alarma a fost falsă

Existența unei valize suspecte, în apropierea vămii Giurgiu, pe sensul de ieșire din țară, a fost raportată printr-un apel la 112, anunță SRI. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În urma unui apel la 112, a fost raportată o valiză suspectă în apropierea vămii Giurgiu, lângă stația de taxare, pe sensul de ieșire din țară. La fața locului s-au deplasat echipele pirotehnice ale SRI, care pun în aplicare procedurile standard de investigare a coletului suspect ”.

„Apelul la 112 s-a făcut în urmă cu aproximativ o oră. Se pare că a fost raportată o valiză suspectă, în apropierea Vămii Giurgiu, mai exact lângă staţia de taxare, pe sensul de ieşire din ţară.

La faţa locului se află echipe pirotehnice ale Serviciului Român de Informaţii care pun în aplicare procedurile standard de investigare a coletului suspect.”

Citeste si: VIDEO| Oamenii legii au efectuat percheziții în cazul unor persoane care ar fi obținut, ilegal, indemnizații pentru creșterea copilului. Prejudiciul ajunge la peste 5.550.000 lei

Alarmă falsă și în București, lângă Centrul Militar

Pirotehniștii au mers în zona Panduri, din Sectorul 5 al Capitalei după ce au fost anunțați cu privire la o geantă suspectă Centrului Militar. Alarma s-a dovedit a fi una falsă, iar geanta găsită era goală. 

Poliția Municipiului București a fost anunțată printr-un apel la 112 de către angajații Centrului Militar de pe șoseaua Panduri de faptul că au observat prezența unei genți suspecte lângă gardul din curtea unității.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Alertă în aproprierea Capitalei: O explozie a avut loc la o fabrică de ciment din Voluntari. Praful s-a depus pe imobilele din zonă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si