Close sidebar
Close sidebar

Patru barbati si doua femei, rapusi de gripa! Numarul deceselor a ajuns la 68

Sase noi decese provocate de gripa au fost confirmate de catre medici, fiind vorba despre patru barbati si doua femei. Niciunul dintre pacienti nu a fost vaccinat antigripal, toti avand boli cronice. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 68.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anuntat ca au fost confirmate sase noi decese provocate de gripa, fiind vorba despre patru barbati si doua femei.

Pacientii aveau varste cuprinse între 49 si 83 de ani si erau din judetele Mures, Cluj, Arges, Brasov, Neamt si Iasi, trei dintre ei avand virus gripal de tip B si trei virus de tip A pandemic.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

Niciunul dintre pacient nu a fost vaccinat antigripal si toti erau cunoscuti cu boli cronice care le-aiu agravat starea.

Numarul deceselor provocate de gripa a ajus, astfel, la 68.

Centrul National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile arata ca, pana în 18 februarie, au fost vaccinate antigripal 951.895 de persoane din grupele la  risc, cu vaccin distribuit de Ministerul Sanatatii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI