Patru oameni au fost găsiți morți lângă un hotel din Cancun, Mexic. De acest rezultat macabru ar fi responsabil un schimb de focuri de arme între bandele rivale locale de traficanți de droguri.

Două persoane au fost arestate și sunt suspectate că au fost implicate în incidentul violent. Se pare că toți cei decedați sunt cetățeni mexicani, potrivit  CNN.

Citește și: Percheziții de ultim moment. 34 de suspecţi vor fi audiaţi

Mărturiile șocante ale turiștilor

Suspecții sunt membrii ai unor grupări pentru vânzarea și distribuția de narcotice. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă i-au condus pe polițiști direct către criminali. În cursul zilei de luni, procurorii au confirmat moartea a trei persoane și au deschis o anchetă. Apoi, a mai fost raportat un deces.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Un turist care se afla în apropiere de sângerosul scandal a auzit când au fost trase focurile de arme. El a spus că a auzit zgomotele în jurul orei 10:00, când el era la sala de fitness.

Citește și: Trei persoane care vindeau substanţe cu efect psihoactiv tinerilor în Carei, inclusiv elevi, cercetate

Am auzit împuşcăturile şi ne-am ascuns cu toţii în birou.

Am stat acolo până ce totul s-a terminat şi zona era împânzită de poliţişti", a povestit martorul.

Nu este prima dată când se întâmplă așa ceva

Scene similare s-au întâmplat și în luna noiembrie a anului trecut, când turiștii  dintr-un hotel au stat baricadați mai mult timp, după ce indivizi armați au început să tragă cu armele pe plaja din fața clădirii.

Citește și: Peste 2 kilograme de droguri au fost descoperite de autorități în frigiderul unui bărbat din București. Substanțele interzise urmau să fie vândute în cluburile din Capitală

Atunci a fost vorba despre o reglare de conturi între bande rivale de traficanți de droguri. În schimbul focurilor de armă, doi traficanți au murit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si