Patru copii din Țăndărei, cu vârste cuprinse între 1 și 17 ani, au fost transportați de urgență la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din București, după ce mama acestora i-a spălat cu "Tomoxsan", o substanță chimică folosită pentru combaterea râiei la animale.

Citește și: "Am studiat peste 5.000 de experiențe la limita morții". Un medic oncolog a ajuns la o concluzie fermă despre "viața de după moarte"

S-a solicitat intervenția elicopterului SMURD, potrivit Independent Online.

Din primele informații, se pare că mama copiilor ar fi utilizat o substanță folosită pentru combaterea râiei la animale pentru a-i spăla pe cei patru copii.

Intervenție cu elicopterul SMURD pentru copilul de 1 an

Copiilor li s-a făcut rău din cauza substanței toxice și s-a solicitat sprijinul Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Medicii din Ialomița au dispus transferul către Spitalul "Grigore Alexandrescu" din București.

Starea de sănătate a copilului de 1 ani s-a agravat, astfel că acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Urziceni, iar de acolo s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD.

Din primele informații, primii care au ajuns la Spitalul Orășenesc Țăndărei au fost copiii în vârstă de 1 ani și 4 ani.

Aceștia au fost aduși la Camera de Primiri Urgențe, în jurul orelor 14,30, de către mama lor, prezentând vărsături și dureri de cap.

Imediat, cadrele medicale au dispus transferul către Spitalul «Grigore Alexandrescu» din București.

La o oră și jumătate distanță, femeia a revenit la aceeași unitate medicală, alături de ceilalți doi copii, în vârstă de 7 și 17 ani.

Starea celor din urmă era similară cu a fraților mai mici. Luni după-masa, copilul de 1 an a fost preluat de elicopterul SMURD, iar cel în vârstă de 4 ani a ajuns la Spitalul «Grigore Alexandrescu» din București.

Copilul în vârstă de 7 ani și adolescentul în vârstă de 17 ani sunt transportați cu ambulanțele la aceeași unitate medicală. Mama le-a declarat medicilor că a utilizat respectiva substanță chimică deoarece copiii aveau păduchi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si