Meteorologii au emis avertizare cod galben de vânt puternic pentru zona de sud-est a țării, inclusiv București-Ilfov. 

Potrivit unor surse, toboganul gonflabil era instalat în Piaţa Constituţiei din centrul Capitalei. Toboganul era instalat în cadrul festivalului Oktoberfest și ar fi fost 12 copii în total surprinși de incident.

Citește și: "Plecați la casele voastre!" O mamă din Italia a obținut ordin de evacuare împotriva celor doi fii ai ei, de 40 și 42 de ani

Poliția Capitalei a transmis că cei patru copii răniți, cu vârste între 4 și 10 ani au fost transportați la spitale din București pentru îngrijiri medicale.

Care este starea de sănătate a celor patru copii

Minorii au fost transportaţi, însoţiţi de părinţii acestora, la spitalele Grigore Alexandrescu, Marie Curie şi Bagdasar pentru a li se acorda îngrijiri medicale suplimentare, potrivit Agerpres.

Sursa citată menţionează că, în urma incidentului, un copil de şapte ani prezintă o lovitură în zona bărbiei, un copil de 4 ani are o lovitură în zona capului, un copil de 8 ani acuză dureri la un braţ, un copil de 10 ani acuză dureri în zona toracică.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Martorii spun că ancorarea toboganului s-a făcut cu câteva cărămizi, fiind suficientă o rafală puternică de vânt ca totul să cadă.

Imagine de la fața locului

[Sursa foto: Facebook / George Epurescu]

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 17, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul şi luării măsurilor legale, precizează Poliţia Capitalei. 

Ce a transmis Poliția Capitalei

Polițiștii aflați la fața locului au solicitat să se deplaseze mai multe echipaje de prim-ajutor, existând posibilitatea să fie copii prinși în interiorul acestuia.

"La data de 28 octombrie 2023, în jurul orei 14.10, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 17, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciul, în zona unui eveniment din Sectorul 5, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un tobogan gonflabil amenajat, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, s-ar fi răsturnat.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Polițiștii au solicitat, de îndată, la fața locului să se deplaseze mai multe echipaje de prim-ajutor, existând posibilitatea să fie copii prinși în interiorul acestuia.

În urma verificărilor efectuate au fost găsiți patru minori, cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, răniți ușor, care au necesitat îngrijiri medicale.

Cei patru minori, însoțiți de părinții acestora, au fost transportați la unități medicale, pentru a li se acorda îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 17, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale", se arată într-un comunicat al Poliţiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si