Patru indivizi au fost duși a audieri, la Secția 8 de Poliție din București, după ce au agresat un tânăr, în plină stradă. Victima a fost lovită cu pumnii și picioarele, dar și cu un obiect înțepător. 

După scenele de luptă, victima  a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: VIDEO- Un meci de hochei feminin s-a transofrmat într-unul de lupte libere

Cum s-a petrecut incidentul?

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din zonă se vede cum tânărul, însoțit de o fată, este luat la bătaie de 4 indivizi care coboară dintr-o mașină. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„În fapt, la data de 31 martie 2023, polițiștii Secției 8 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că 2 tineri, băiat și fată, ar fi fost urmăriți, din momentul în care au coborât dintr-un mijloc de transport în comun, de 4 persoane ce se aflau într-un autoturism, iar la un moment dat aceștia au coborât și l-ar fi lovit cu pumnii pe băiat, iar unul dintre ei l-ar fi amenințat și lovit cu mânerul unui obiect tăietor-înțepător, după care au plecat într-o direcție necunoscută.

Citește și: VIDEO- Scandal de proporții în fața unui club la Iași. Un cunoscut afacerist a fost implicat

La fața locului s-au prezentat polițiști din cadrul secției, iar persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. În cursul acestei zile au fost puse în aplicare și 4 mandate de aducere, persoanele vizate fiind conduse la audieri.

Cercetările sunt continuate de către Secția 8 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordinii publice și lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2", potrivit Poliției Capitalei.

Citește și: VIDEO| Bătaie ca-n filme între un pieton și un șofer, chiar în fața unei catedrale

Poliția a pus în executare două mandate de percheziție domiciliară

După scenele agresive, oamenii legii au luat măsuri.

La data de 11 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 8 Poliție, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară în București, la adresele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si