Close sidebar
Close sidebar

Patru indivizi s-au bătut în stil mafiot pe o stradă din București. Ce spun autoritățile

Un tânăr a fost atacat în plină zi, pe o stradă din București. Victima era însoțită de o fată la momentul scandalului.

Estera Maria,

Patru indivizi s-au bătut în stil mafiot pe o stradă din București. Ce spun autoritățile

[Sursa foto: observatornews.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Patru indivizi au fost duși a audieri, la Secția 8 de Poliție din București, după ce au agresat un tânăr, în plină stradă. Victima a fost lovită cu pumnii și picioarele, dar și cu un obiect înțepător. 

După scenele de luptă, victima  a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: VIDEO- Un meci de hochei feminin s-a transofrmat într-unul de lupte libere

Cum s-a petrecut incidentul?

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din zonă se vede cum tânărul, însoțit de o fată, este luat la bătaie de 4 indivizi care coboară dintr-o mașină. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„În fapt, la data de 31 martie 2023, polițiștii Secției 8 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că 2 tineri, băiat și fată, ar fi fost urmăriți, din momentul în care au coborât dintr-un mijloc de transport în comun, de 4 persoane ce se aflau într-un autoturism, iar la un moment dat aceștia au coborât și l-ar fi lovit cu pumnii pe băiat, iar unul dintre ei l-ar fi amenințat și lovit cu mânerul unui obiect tăietor-înțepător, după care au plecat într-o direcție necunoscută.

Citește și: VIDEO- Scandal de proporții în fața unui club la Iași. Un cunoscut afacerist a fost implicat

La fața locului s-au prezentat polițiști din cadrul secției, iar persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. În cursul acestei zile au fost puse în aplicare și 4 mandate de aducere, persoanele vizate fiind conduse la audieri.

Cercetările sunt continuate de către Secția 8 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordinii publice și lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2", potrivit Poliției Capitalei.

Citește și: VIDEO| Bătaie ca-n filme între un pieton și un șofer, chiar în fața unei catedrale

Poliția a pus în executare două mandate de percheziție domiciliară

După scenele agresive, oamenii legii au luat măsuri.

La data de 11 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 8 Poliție, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară în București, la adresele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI