Patru mașini au fost implicate într-un accident rutier în Mamaia, iar trei persoane au fost rănite și transportate la Spitalul Județean din Constanța.
Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla persoana vinovată. Traficul a fost îngreunat pe ambele sensuri de mers mai bine de o oră.

Citeste si: Şapte persoane au fost implicate într-un accident rutier, la Vâlcea. Două persoane au fost grav rănite, una dintre acestea suferind o amputare de braţ

Șapte persoane au fost implicate într-un accident la Vâlcea

Un accidet grav a avut loc, duminică seara, în județul Vâlcea. Două autoturisme s-au ciocnit, iar șapte persoane au ajuns la spital.

Citeste si: Mașină lovită de tren, în județul Argeș. În urma impactului nimeni nu a fost rănit

„În urma producerii accidentului au rezultat două victime conştiente, neîncarcerate. Una din victime are braţul drept smuls. Pentru salvarea acestuia a fost solicitat elicopterul SMURD Dolj” au transmis ISU Vâlcea. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pacientul a fost preluat de către echipajul medical de pe aeronavă de la Spitalul Bălceşti, unde a fost dus pentru a fi stabilizat.

Citeste si: Accident rutier în această dimineață. S-au înregistrat trei victime

Potrivit ISU Vâlcea, a doua   victimă a fost stabilizată  si transportată de către un echipaj SMURD la compartimentul de primiri urgenţe al spitalului din Horezu.

Una dintre persoane a suferit o amputare de braț.

Un autoturism a fost lovit de tren, fără să fie înregistrate victime

Un autoturism a fost lovit de un tren, duminică după amiază, la o trecere la nivel cu calea ferată din comuna Merişani, județul Argeș. O persoană aflată în autoturism a suferit un atac de panică în urma incidentului, primind ajutor din partea paramedicilor SMURD.

Citeste si: VIDEO- Patru muncitori au fost uciși de o șoferiță care consumase alcool

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si