”Trei membri ai echipajului şi un mecanic se aflau la bord. Ei au murit toţi patru”, a anunţat pe contul de Instagram guvernatorul districtului autonom Ciukotka, în nord-estul Rusiei, unde a avut loc accidentul, Roman Kopin.

Citeste si: Record pe plan mondial. Wuhan a efectuat 6.5 milioane de teste în doar nouă zile

”Cauza catastrofei ar putea fi o defecţiune tehnică a aeronavei”, a anunţat într-un comunicat, citat de agenţia rusă de presă Intefax, Ministerul rus al Apărării.

Accidentul a avut loc marţi către ora locală 5.00 (luni, 20.00, ora României), în timpul unui zbor-test pe Aeroport civil şi militar Anadyr, principalul oraş din Ciukotka, a anuţat armata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acesta este al doilea incident sângeros implicând un elicopter de tip Mi-8.

Citeste si: Irlanda nu înregistrează niciun deces din cauza covid-19 pentru prima oară de la 11 martie

La 19 mai, un elicopter de tip Mi-8 aparţinând armatei ruse s-a prăbuşit în regiunea Moscovei, iar întregul echipaj a murit.

O aeronavă polivalentă, Mi-8 este folosit atât în scopuri militare, cât şi în transportul civil.

modelele cele mai mari pot transporta până la 32 de persoane.

Citeste si: Senatul dezbate moţiunea ”Democraţia românească în derivă, cu Vela ruptă, în timp de pandemie”, depusă de PSD

Accidentele de elicopter sau de avioane de talie mică sunt deosebit de frecvente în Siberia şi în Extremul Orient rus, unde sunt folosite ca mijloace de transport pe distanţe uriaşe în aceaste regiuni puţin populate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si