Close sidebar
Close sidebar

Patru morti si zeci de raniti, dupa ce un tren de marfa a intrat intr-un autobuz. Accidentul a avut loc in statul american Mississippi

Patru persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite dupa ce un tren de marfa a lovit un autobuz, marti, la o trecere cu calea ferata, la Biloxi, in Mississippi, au anuntat oficialii americani.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Oficiali din oras au declarat ca autobuzul, in care se aflau victimele si care plecase din Austin, in Texas, catre un cazinou, s-a oprit pe sine dintr-un motiv necunoscut. Martori au declarat pentru postul local de televiziune WLOX ca s-a blocat.

Trecerea are avertismente cu privire la garda la sol, ceea ce inseamna ca un vehicul poate ramane blocat pe sine, a declarat un purtator de cuvant al Primariei din Biloxi, Vincent Creel.
Insa el nu a putut sa precizeze daca asa s-a intamplat si a anuntat ca autoritatile federale vor efectua o ancheta.

Trei persoane din autobuz au fost ucise in coliziune, iar a patra a murit dupa ce a fost luata de la fata locului, a declarat intr-o conferinta de presa seful Departamentului de Politie din Biloxi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Peste 40 de pasageri au fost transportati la spitale din regiune, iar alti patru au refuzat tratament medical, potrivit unui comunicat postat pe site-ul primariei.
Noua dintre persoanele ranite erau in stare critica, a declarat telefonic Creel.

Oficiali municipali si de la CSX, care opera trenul, au declarat ca in oras, in care exista numeroase treceri cu cai ferate, s-a inregistrat un numar important de incidente.
Cursa charter cu autobuzul a fost sponsorizata de Bastrop Senior Center, a declarat presedinta acestuia din Texas, Barbara Adkins, Pasagerii erau de la centru si se aflau impreuna cu rude si prieteni, a precizat ea.
CSX a precizat intr-un comunicat ca membrii echipajului de la bordul trenului nu au fost raniti. 

 

Sursa foto: WLOX

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI