Close sidebar
Close sidebar

Patru persoane arestate după ce au fost prinse cu droguri de risc și de mare risc la Oradea. Kilograme de droguri descoperite în portbagajul unei mașini

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Oradea, au documentat activitatea infracțională a 4 persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc, deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu și efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Cei patru bănuiți au fost arestați pentru 30 de zile.

Maria Stiuca,

Patru persoane arestate după ce au fost prinse cu droguri de risc și de mare risc la Oradea

[Sursa foto: Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„În prima cauză, a reieșit că, în perioada aprilie – septembrie 2023, 3 persoane bănuite ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) și mare risc (cocaină și MDMA), precum și substanțe cu efect psihoactiv. Unul dintre bănuiți ar fi și deținut, fără drept, cocaină, în vederea consumului propriu” , au transmis autoritățile.

4 persoane arestate după ce au fost prinse cu 7 kilograme de droguri și sume de bani

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, în județul Bihor, au fost descoperite și ridicate 800 de grame de canabis, 6 grame de cocaină, precum și alte mijloace de probă.

Citește și: VIDEO- Mecanic de locomotivă, prins drogat la serviciu în Galați. Alți doi angajați au refuzat testarea

Ulterior, cercetările au fost extinse, fiind constituită cea de a doua cauză penală, având ca obiect infracțiunea de trafic de droguri de risc, constând în aceea că un bănuit ar fi deținut, în vederea comercializării, 7 kilograme de canabis.

Astfel, în urma perchezițiilor efectuate, în județul Iași, a fost descoperit un autoturism, aparținând bărbatului bănuit, în al cărui portbagaj a fost găsit drogul de risc, ambalat în saci vidați.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De asemenea, au fost ridicați 10.600 de lei și 1.100 de euro.

Din investigațiile efectuate a rezultat că persoana bănuită ar fi furnizat diferite cantități de drog de risc (canabis) celorlalți bănuiți, cercetați în prima cauză penală.

La datele de 27 și 29 septembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au dispus, în două cauze penale, reținerea a 4 persoane.

Cei 4 bănuiți, arestați pentru 30 de zile

„Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă celor 4 bănuiți, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile judiciare au fost realizate cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acțiunile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor – Serviciul pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor din cadrul inspectoratelor de jandarmerie județene Bihor și Iași.

Citește și: VIDEO- Guess Who a picat la DrugTest. Cântărețul a fost prins la volan sub influența substanțelor psihoactive

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, au mai transmis autoritățile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI