Două femei și doi bărbați care se aflau în parcul public din vecinătatea Casei Albe au fost loviți de un trăsnet. Potrivit pompierilor din Washington, aceștia au „răni care ar putea fi mortale”. Cele patru persoane au fost internate în spital pentru îngrijiri medicale. Victimele se aflau în Piața Lafayette, în apropiere de statuia centrală a fostului președinte Andrew Jackson.

Citeste si: VIDEO| Un turist străin a murit după ce a fost lovit de trăsnet. Bărbatul se afla alături de zeci de persoane

Un turist străin a fost lovit de trăsnet

Un turist străin a avut parte de o moarte cumplită în România. El a fost lovit de trăsnet, în Masivul Bugeci. Bărbatul se afla acolo alături de zeci de persoane.

Citeste si: VIDEO- Avertizare de cod portocaliu de vijelii. Furtuni și ploi torențiale în mai multe județe

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Salvamontiştii din staţiunea Buşteni participă, duminică după amiază,  la o acţiune de recuperare a turistului din Portugalia care sâmbătă a murit după ce a fost lovit de un trăsnet în timp ce se afla pe munte, în Bucegi.

Trupul bărbatului a fost găsit în Bucegi

Autorităţile au încercat să scoată cu ajutorul unui elicopter trupul neînsufleţit al turistului mort în Bucegi, sâmbătă, după ce a fost lovit de un trăsnet.

Acţiunea nu a fost însă posibilă din cauza rafalelor puternice din zona de creastă, informează, duminică, Salvamont Buşteni.

Citeste si: VIDEO| Codul Roșu de vijelii a făcut ravagii. Un turist de 33 de ani a murit după ce a fost lovit de un trăsnet

În aceste condiţii, echipe de salvatori montani au reuşit, după câteva ore de eforturi, să scoată cadavrul din prăpastia în care acesta de afla.

La ora transmiteri acestei ştiri, acţiunea de recuperare este în desfăşurare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si