Potrivit celor de la ISU Cluj, două dintre cele patru victime ale accidentului sunt copii.

Accident rutier cu patru victime în județul Cluj

Două autoturisme s-au lovit frontal, în localitatea Negreni, județul Cluj, soldat cu patru victime.

Citește și: Șoferul unui microbuz care transporta copii, prins beat la volan

„Şase persoane au fost consultate la faţa locului, dintre care trei adulţi şi doi copii au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare.

Aceştia prezentau, la prima evaluare, afecţiuni uşoare”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

Accident rutier de ultim moment: două camioane s-au ciocnit. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD

Două camioane s-au ciocnit, vineri, pe DN 69, în localitatea Vinga din judeţul Arad. În urma impactului, două persoane au fost transportate la spital, una dintre victime fiind preluată de elicopterul SMURD, iar o a treia a primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un autoturism a fost izbit frontal de un alt autovehicul. Trei persoane au fost rănite

„Accident rutier între două autocamioane în localitatea Vinga. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție cu apă şi spumă, un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă. În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD”, a transmis ISU Arad.

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, între care două au fost transportate la spital, iar o a treia a primit îngrijiri medicale şi a refuzat transportul la spital.

Este vorba de trei bărbați.

Citește și: Un șofer beat a plonjat cu mașina în Dâmbovița, în fața Curții de Apel București. Traficul rutier este restricționat

„O victimă a fost transportată de către echipajul medical SMURD TIM, o victimă a fost transportată cu elicopterul SMURD Arad. Cea de-a treia victimă a refuzat transportul la spital”, a precizat ISU Arad.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si