Accident, în această după-amiază, în Orbeni, județul Bacău. Un autoturism aflat pe trecerea la nivel cu calea ferată a fost izbit de un tren, din care au rezultat patru victime. 

Citește și: Un tren a lovit în plin un camion cu cereale la Podu Iloaiei, județul Iași

„În cursul acestei zile, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în comuna Orbeni, în urma unui apel care anunța faptul că un autoturism a fost lovit de tren.

De urgență, la locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ. În urma impactului au rezultat patru victime, pentru care, din nefericire, s-a declarat decesul. Este vorba despre doi minori și doi adulți,” a transmis ISU Bacău. 

„Trenul IR 1754, care circulă în relaţia Suceava- Bucureşti Nord, va staţiona la locul accidentului rutier până când organele abilitate finalizează toate procedurile necesare, care se impun în astfel de situaţii. Semnalizarea automată de la trecerea la nivel cu calea ferată funcţiona în condiţii normale, iar următorul tren care este programat să tranziteze zona respectivă este IR 1543, în jurul orei 17.00”, informează administratorul de infrastructură, într-un comunicat citat de Agerpres.  În acest moment, circulația este blocată. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citește și: Circulația feroviară a fost întreruptă în Bistrița Năsăud după ce un copac a căzut pe calea ferată

Un tren a lovit în plin un camion cu cereale la Podu Iloaiei, județul Iași

Un tren personal, cu ruta Iași- Hârlău, a lovit în plin un camion ce transporta cereale. Un accident feroviar a avut loc marți seara.

Un camion încărcat cu cereale a fost lovit de cursa Iași- Hârlău în zona trecerii de nivel cu calea ferată din Podu Iloaiei, către Erbiceni, scrie Ziarul de Iași.  

Camionul a fost răsturnat în afara căii de rulare, ceea ce a făcut ca traficul să se desfășoare în mod normal.

Citește și: Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier în Gorj. Printre victime se află și un copil în vârstă de un an

Patru persoane au murit, după un tren a lovit un autoturism

Patru persoane au murit, după un tren a lovit un autoturism

Singurul rănit, din fericire cu leziuni minore, este șoferul de pe camion. 

Din fericire, nu au existat victime în acest incident, conform informațiilor transmise de pompierii militari suceveni. La fața locului, echipele de intervenție au acționat rapid pentru a gestiona situația, iar polițiștii vor investiga cauzele accidentului.

Citește și: Un pompier a ajutat la prinderea unui bărbat urmărit de polițiști


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si