"Anchetatorii cred ca era prevazuta o trecere la fapte, insa nu stim unde si cand", a precizat o sursa apropiata dosarului. "Vointa de a trece la fapte si de a confectiona mai multe dispozitive explozive pare materializata", a precizat o sursa din cadrul politiei care si-a exprimat satisfactia fata de faptul ca "a fost dejucat un atentat".

"Cei patru suspecti, in varsta de 16, 20, 26 si 33 de ani au fost arestati dupa ce au cumparat acetona", care poate servi la confectionarea unui dispozitiv exploziv, a declarat o sursa din cadrul politiei.

Intre ei, o fata in varsta de 16 ani a fost reperata pe retele de socializare dupa ce si-a exprimat vointa de a pleca in zona siriano-irakiana sau sa atace in Franta. "Unul dintre mentorii ei era unul dintre obiectivele Directiei Generale pentru Securitate Interna (DGSI)", a adaugat aceasta sursa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

In cursul unor perchezitii TATP- un exploziv artizanal puternic, dar foarte instabil, preferat de jihadisti-, dar si acetona, apa oxigenata, sringi si manusi de protectie, a precizat o sursa judiciara.

Franta, aflata in stare de urgenta dupa atentatele jihadiste din 2015 si 2016 se confrunta in continuare cu o amenintare terorista "foarte inalta".

Vinerea trecuta, un egiptean in varsta de 29 de ani a atacat, cu cate o maceta in fiecare mana, patru militari la Caruselul de la Luvru, la Paris, strigand "Allah Akbar".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si