Close sidebar
Close sidebar

Patru plangeri s-au inregistrat pana acum in cazul ursului impuscat in Sibiu. Procuror: "Ne asteptam si la altele"

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lânga Tribunalul Sibiu, Ion Vestemean, a declarat ca pana acum s-au inregistrat patru plangeri in legatura cu cazul ursului impuscat in Sibiu si ca, cel mai probabil, vor exista si altele.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Avem patru dosare. Este dosarul instrumentat de la inceput, cel pentru uz de arma, dar mai sunt trei plângeri ale asociaţiilor pentru drepturile animalelor sau ale persoanelor cu privire la eveniment. Plângerile sunt pentru abuz in serviciu, braconaj, fals. Toate acestea se reunesc si vor forma un singur dosar. Noi ne asteptam si la alte plângeri care sa vina de la parchetele din ţara. S-au luat declaraţii, s-au ridicat poze cu autopsia ursului, cu stomacul, cu ce conţinea stomacul”, a spus Vestemean, potrivit Mediafax.

Acesta a mai precizat ca nu se stie provenienta exacta a ursului, insa, cel mai probabil, acestea venea din mediul natural.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Stomacul conţinea resturi de animal cu piele. Nu stim exact provenienţa. Daca ar fi fost un specialist care sa spuna cu certitudine provenienţa, am fi putut exclude cu certitudine varianta de a fi fost crescut undeva, pentru ca nimeni nu l-ar fi putut hrani cu animale salbatice. La cum arata stomacul, inclinam totusi sa credem ca a venit din mediul natural. Dar mergem pe toate ipotezele”, a mai spus Vestemean.

Vestemean a mai precizat ca s-au ridicat toate inregistrarile video din oras in care apare ursul pentru a fi anchetate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI