Ofițerii de poliție ai IPJ Prahova au efectuat marți două percheziții domiciliare la locuințele a unor indivizi din Ploiești, suspectați pentru înșelătorie.

Patru suspecți au fost duși la la poliție pentru audieri. Sursele din Prahova precizează că este vorba despre două femei și doi bărbați.

Citeste si: Polițiștii din Cernavodă au descoperit 100 de kilograme de cannabis: Un bărbat a fost reținut

Au susținut că ,,har divin” iar acum sunt vizați de polițiști

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că cei patru ar fi păcălit 17 persoane,  „prin prezentarea ca adevărată a împrejurării nereale că au har divin și pot rezolva orice fel de problemă socială”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ca urmare a perchezițiilor, au fost confiscate telefoane mobile, bani și obiecte folosite la activitatea infracțională de înșelătorie. Cei patru indivizi ar fi sustras aproximativ 200.000 de lei de la cele 17 victime.

În cadrul operațiunii desfășurate marți, 19 octombrie, au au participat angajați ai Direcției Operațiuni Speciale Ploiești, dar și jandarmi. Anchetatorii continuă cercetările în acest caz. Alte 25 de persoane vătămate urmează să fie audiate. 

Citeste si: Fostul primar al Iașiului, Gheorghe Nichita, iese astăzi din închisoare. El fusese condamnat la 5 ani de detenție, în anul 2020


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si