Cei patru români au preluat mărfurile la centrul logistic italian Castel San Giovanni iar apoi le-au transportat în Spania. Dar în loc să le ducă la centrul spaniol, aceștia au ales să le păstreze.

Printre bunurile sustrase de la Amazon se numără echipamente industriale, dispozitive electronice și materiale sportive. Activitățile infracționale au avut loc de la sfârșitul anului 2020 și până în prima jumătate a anului 2021.

Citeste si: Un șofer de TIR român a cauzat un accident rutier în Austria. Acesta s-a ascuns de oamenii legii în tufișuri

Cum desfașurau cei patru români activitățile infracționale

După ce încărcau marfa în camioane de la centrul Castel San Giovanni, pachetele erau transportate în regiunea Madrid.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În loc să fie livrate la centrul Amazon din San Fernando de Henares, produsele erau plasate în imobile din alte locații, după ce dispozitivele GPS ale vehiculelor de transport erau dezactivate.

Autoritățile spaniole au arestat patru suspecți români: un bărbat, considerat lider al grupului infracțional, o femeie, despre care se presupune că ar fi partenera primului și doi angajați ai companiei. Pe parcursul anchetei, anchetatorii au descoperit că liderul grupării a creat o rețea de șapte firme, pentru a-și acoperi activitățile ilegale.

Cazul este investigat în continuare de autoritățile spaniole, care precizează că în anchetă este implicată cel puțin încă o altă persoană, în afara celor deja arestate.

Citeste si: Polițiștii din Italia au primit măşti de protecţie FFP2. Aceștia refuză să le poarte pentru că sunt roz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si