Evenimentul a avut loc în data de 1 octombrie, în orașul Corral de Almaguer din regiunea Toledo. Autoritățile spaniole au fost sesizate de jaf print-un apel telefonic la numărul de urgență.

La locul faptei s-a deplasat un un echipaj al Gărzii Civile. În plus, pentru a se asigura că hoții nu părăsesc orașul, mai multe echipaje ale forțelor de ordine au fost poziționate la ieșirile din oraș, povrivit encastillalamancha.es.

Citeste si: Metoda ingenioasă de a fura din magazine a unei românce stabilite în Italia

Au furat mai multe sticle de vin și un telefon mobil

Polițiștii ajunși la fața locului au descoperit că hoții au intrat în incinta cramei de vinuri după ce au forțat o fereastră. Infractorii și-au însușit mai multe sticle de vin dar și un telefon mobil.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei patru bărbați au încercat să fugă, doar că mașina cu care se deplasau a fost sesizată de polițiști. Automobilul rula cu viteză mare, dar cu toate acestea forțele de ordine au reușit să-l oprească.

În mașină, polițiștii au identificat 4 bărbați de cetățenie română, legitimându-i. Doi dintre indivizi le-au atras atenția polițiștilor, întucât aceștia aveau antecedente penale.

Citeste si: Români arestați în Italia pentru trafic de migranți

Cei patru români se află în arest

Atât sticlele de vin, cât și telefonul mobil, furate din cramă, au fost descoperite de autoritățile spaniole în interiorul autoturismului. În rma cercetărilor, au fost identificate și mai multe obiecte folosite de suspecți pentru a comite furtul. 

Cei patru români au fost arestați de Garda Civilă. Indivizii au fost puși la dispoziția judecătorilor de la Tribunalului de Primă Instanță din Ocaña.

Citeste si: O moldoveancă a incendiat un apartament din Israel. Femeia susține că are un ,,cip” care îi dă ordine


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si