Patru români au furat banii din seiful unei școli din localitatea Hermagor, aflată în sudul Austriei. Trei dintre ei au reușit să scape și sunt căutați de poliția austriacă.

Citește și: Cine e mătușa lui Cătălin Cherecheș din Germania? Femeia conducea mașina cu 200 km/h când a fost oprită de polițiști

Patru angajați români ai unei firme de curățenie din Viena au furat banii dintr-o școală din Hermagor, informează Krone.at.

Trei bărbați și o femeie, echipa de români care a "curățat" seiful școlii din Austria

Echipa de curățenie care a "curățat" seiful școlii era alcătuită din trei bărbați, cu vîrsta de 25, 29 și 33 de ani, și o femeie (de 33 de ani).

Conform presei austriece, ei au obținut ilegal cheia de la seiful școlii și au fugit cu banii găsiți. Infracțiunea a avut loc în cursul zilei de luni sau marți.

Poliția austriacă spune că românii au furat doar câteva sute de euro cash din instituția școlară situată în Hermagor, localitate din apropierea graniței de sud cu Slovenia și Italia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Hermagor austria

Unde se află localitatea Hermagor, locul unde românii au dat atacul la seiful școlii 

[Sursa foto: Google Maps]

În cursul investigațiilor efectuate de poliție, s-a aflat că cele patru persoane se deplasau într-un vehicul al companiei vieneze pentru care lucrau.

Din cei patru presupuși hoți, doar tânărul de 25 de ani a fost prins în zona urbană Villach. Presa austriacă informează că cele patru persoane cu cetățenie română locuiau într-un apartament închiriat din orașul menționat.

Citește și: VIDEO- Polițiști la siestă în timpul programului. IPS Suceava: "Măsurile dispuse vor fi ferme"

„Cei trei bărbați de 25, 29 și 33 de ani și însoțitoarea lor de 33 de ani au obținut ilegal o cheie”, informează poliția locală. „Au folosit cheia pentru a deschide un seif și au furat câteva sute de euro în numerar din el.”

hoti romani austria

Patru români au dat o spargere la o școală din Austria 

[Sursa foto: Twitter]

Furtul din seif s-a petrecut "în timpul programului" de curățenie

Cei patru români s-au aflat timp de două zile, de luni dimineața până marți după-amiaza, în activitate lucrativă în școala din Hermagor.

Citește și: VIDEO- Clanul Caran, destructurat astăzi de procurorii DIICOT. Membrii acestuia sunt acuzați de mai multe infracțiuni

Lucrătorii de origine română nu s-au limitat să facă curățenie în școală, ci au ținut să curățe și conținutul seifului, spre surprinderea firmei vieneze care i-a angajat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si