Close sidebar
Close sidebar

Patru romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier petrecut in Spania. Alte patru persoane sunt ranite grav

Un accident rutier ce s-a petrecut pe raza localitatii Toledo din Spania s-a soldat cu moartea a patru persoane, toti cetateni romani, si alte patru persoane care au fost ranite, relateaza cei de la El Pais.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cotidianul spaniol scrie ca toti cetatenii romani, aflati intr-i masina, si-au pierdut viata. Este vorba de patru barbati cu varsta cuprinse intre 45 si 58 de ani.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Politia spaniola a deschis o ancheta si urmeaza sa ii faca autopsia soferului pentru a se afla daca acesta era sub influenta alcoolului sau a drogurilor.

In cealalta masina implicata in accident se aflau patru cetateni spanioli cu varste cuprinse intre 19 si 20 de ani.

Soferul masinii in care se aflau spaniolii a ajuns la spital in stare foarte grava, iar ceilalti trei raniti sunt in stare grava si se afla internati intr-un spital din Toledo.

Potrivit celor de la El Pais, cele doua autoturisme implicate in accident s-au ciocnit frontal intr-o portiune de drum cu o vizibilitate extrem de buna. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI