Close sidebar
Close sidebar

Patru școli din Buzău au trecut în scenariul roșu, după ce au fost confirmate mai multe cazuri de Coronavirus

Două licee, o şcoală gimnazială şi o grădiniţă din Buzău îşi suspendă cursurile timp de două săptămâni, după ce în rândul elevilor şi cadrelor didactice au fost înregistrate mai multe cazuri de Covid-19.

Alina Raducu,

Patru școli din Buzău au trecut în scenariul roșu, după ce au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Citeste si: Record absolut de infectări cu COVID-19 în Suedia

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău a decis, miercuri, suspendarea cursurilor faţă în faţă şi trecerea în scenariul 3 la Grădiniţa cu program Prelungit nr 1, Şcoala Gimnazială „Dionisie Romano” şi Liceul cu Program Sportiv „Iolanda Balaş Soter” din municipiul Buzău şi a liceului Tehnologic din oraşul Pogoanele.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Noi restricţii la graniţa României! Măsurile intră în vigoare de joi!

În același timp, CJSU a aprobat reluarea cursurilor în 2 licee, 4 şcoli şi 5 grădiniţe din Pătârlagele, Amaru şi Lopătari.

De aseamenea, în şedinţa CJSU de miercuri Direcţia de Sănătate Publică a recalculat rata de incidenţă cumulată pentru localităţile judeţului şi s-a constatat că în două comune aceasta a depăşit valoarea de 1,5 cazuri la mia de locuitori.

Așadar, pentru Comunele Chiojdu (1,55/1000) şi Bălăceanu (1,93/1000) au fost dispuse măsuri specifice, începând cu data de 29 octombrie pe o perioadă de 14 zile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI