Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Patru trenuri au fost blocate mai multe ore la Severin și Orșova din cauza unei pene de curent

Patru trenuri de călători au staționat mai multe ore în Orșova și Severin din județul Mehedinți. 800 de persoane au fost blocate de azi-noapte în vagoane. CFR Infrastructură a precizat că deranjamentul a fost cauzat de un tren de marfă privat care ca rupt linia de contact în zonă.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

CFR Infrastructură a precizat, vineri dimineaţă, într-un comunicat de presă, că traficul feroviar pe relaţia Vârciorova- Gura Văii este întrerupt, după ce un tren privat de marfă a rupt, în cursul nopţii, linia de contact, între stâlpii 93 şi 97.

Ce au transmis reprezentanții CFR

"CFR Infrastructură precizează că intervenţia, în cursul nopţii, cu drezinele pantograf a impus oprirea a 4 trenuri de călători- trenul privat 11504 şi trenul IR 79, în gara Orşova, respectiv  trenul privat 11502, IR 1990 şi IR 78, în Severin- astfel încât să poată fi desfăşurate verificările pe întregul interval de staţii, Orşova- Vărciorova- Gura Văii, unde este doar un fir de circulaţie. 

Din cauza deranjamentului major provocat de trenul privat de marfă la linia de contact, pe distanța Vârciorova- Gura Văii, circulația trenurilor de călători nu poate fi reluată în condiții normale de trafic, fiind necesară dublarea garniturilor cu o locomotivă Diesel, după ce se trenul privat de marfă este retras din linie curentă, manevre în curs de derulare la această oră.", se arată într-un comunicat CFR. 

Citeste si: O fetiţă de patru ani, transportată cu elicopterul SMURD după ce şi-a prins mâna în tocătorul electric

"CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că personalul feroviar depune toate eforturile necesare pentru reluarea traficului celor 4 trenuri staționate, remedierea deranjamentului și redeschiderea circulației în condiții normale", au mai spus reprezentanții CFR.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Trenurile și-au reluat circulația

CFR Călători a oferit pasagerilor apă şi produse preambalate în staţia Orşova.

Citeste si: Întârziere pe calea ferată de 140 de minute din cauza unui tren deraiat

După ora 10.30 dimineața. CFR a anunțat că a fost reînscris în circulație și IR 1990, ultimul din cele staționate.

La momentul actual, trenurile și-au reluat circulația.

Citeste si: Un polițist a fost filmat în timp ce lovea un bărbat pe peronul unei gări

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI