Potrivit sefului Politiei Transporturi Feroviare Harghita, Constantin Nut, trenul de marfa, care circula dinspre Targu Mures, este format din doua locomotive si 24 de vagoane incarcate cu azotat cu amoniu.

"La intrarea in statia Ditrau, in zona macazelor, patru dintre vagoanele garniturii de marfa au deraiat, dar nu s-au rasturnat. Nu sunt victime si nici pericol de incendiu sau explozie", a spus Nut.

El a mai spus ca este asteptata o echipa de specialisti de la Regionala CFR Brasov, care va cerceta cauzele care au dus la producerea incidentului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

CFR informeaza ca traficul feroviar pe sectia Gheorghieni- Toplita este oprit temporar din cauza deraierii celor patru vagoane.

"Pana la reconfigurarea graficului de circulatie in zona producerii evenimentului, doua trenuri de calatori stationeaza temporar in garile Lazarea si Toplita", precizeaza CFR.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si