Close sidebar
Close sidebar

Patru vagoane ale unui tren de marfa incarcat cu azotat de amoniu au deraiat in Harghita

Patru vagoane ale unui tren de marfa incarcat cu azotat de amoniu au deraiat, joi dupa-amiaza, la intrarea in statia Ditrau, din judetul Harghita, in zona macazurilor. Circulatia trenurilor in zona este blocata.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit sefului Politiei Transporturi Feroviare Harghita, Constantin Nut, trenul de marfa, care circula dinspre Targu Mures, este format din doua locomotive si 24 de vagoane incarcate cu azotat cu amoniu.

"La intrarea in statia Ditrau, in zona macazelor, patru dintre vagoanele garniturii de marfa au deraiat, dar nu s-au rasturnat. Nu sunt victime si nici pericol de incendiu sau explozie", a spus Nut.

El a mai spus ca este asteptata o echipa de specialisti de la Regionala CFR Brasov, care va cerceta cauzele care au dus la producerea incidentului.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

CFR informeaza ca traficul feroviar pe sectia Gheorghieni- Toplita este oprit temporar din cauza deraierii celor patru vagoane.

"Pana la reconfigurarea graficului de circulatie in zona producerii evenimentului, doua trenuri de calatori stationeaza temporar in garile Lazarea si Toplita", precizeaza CFR.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI