Avocatul Adrian Cuculis a oferit noi detalii din cazul care a cutremurat România în decembrie 2023, când patronul unui magazin din sectorul 3 și-a ucis cu sânge rece tânăra angajată.

Citește și: O femeie a fost îngropată de vie de soțul ei, după care criminalul i-a înscenat "bilete de adio". Au trecut 7 ani până s-a aflat adevărul

"Presupusul criminal 'Jason', cel care ar fi folosit drujba să suprime viața angajatei sale însărcinate, a fost trimis în judecată", a

anunțat Adrian Cuculis.

Potrivit avocatului român, au fost respinse cererile și excepțiile invocate de către inculpat și instanța l-a trimis în judecata pe fond.

Paul Bușe, trimis în judecată pentru acuzația de "omor calificat cu premeditare"

Potrivit deciziei instanței de marți, 21 mai 2024, au fost respinse ca nefondate "cererile și excepțiile formulate de inculpatul Bușe Paul".

Potrivit soluționării de la Tribunalul București, Paul Bușe este acuzat de "omor calificat cu premeditare asupra unei femei gravide și prin cruzimi".

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Patronul de 72 de ani care a ucis-o pe tânăra însărcinată într-un magazin din Capitală și-a recunoscut fapta: ”Nu regret”

Potrivit expertizei de la dosar, se presupune că Paul Bușe, bărbatul de 72 de ani, era îndrăgostit de Beatrice și dezvoltase chiar și o obsesie pentru ea.

Veste proastă pentru Paul Bușe, patronul de 72 de ani care a ucis-o pe Beatrice, angajata sa însărcinată față de care dezvoltase o obsesie

Veste proastă pentru Paul Bușe, patronul de 72 de ani care ar fi ucis-o cu drujba pe Beatrice, angajata sa însărcinată 

[Sursa foto: Kanal D]

Patronul magazinului se află încă în spatele gratiilor, în arest preventiv, după ce a recunoscut că a ucis-o pe tânăra însărcinată, pe 7 decembrie 2023, însă fără să mărturisească și motivul crimei.

În mod bizar, Paul Bușe a cerut să fie supus unei expertize psihiatrice.

El a susținut că nu își mai aduce aminte ce s-a întâmplat în ziua tragediei. 

Beatrice era însărcinată când a fost ucisă cu drujba în magazinul în care lucra

Beatrice era însărcinată când a fost ucisă cu drujba în magazinul în care lucra

[Sursa foto: KanalD]

Beatrice era însărcinată când a fost ucisă cu drujba în magazinul în care lucra

Beatrice era însărcinată când a fost ucisă cu drujba în magazinul în care lucra

[Sursa foto: KanalD]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si