Close sidebar
Close sidebar

Paul Ciuci de la Compact, șocat de criminalul din Caracal! ”Îmi fac în mintea mea tot felul de scenarii prin care să moară lent și în chinuri “defecțiunea aceea cu nume de om””!

Paul Ciuci, liderul trupei Compact, este siderat de crimele care s-au comis în Caracal

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gheorghe Dincă a șocat o întreagă Românie prin modul în care a omorât două tinere din Caracal. Conform declarațiilor, Alexandra și Luiza, și-ar fi găsit sfârșitul prin metode demne de scenarii de film de groază. Omul, în vârstă de 66 ani, ar fi întreținut relații sexuale cu tinerele de 15 și respectiv 18 ani, le-ar fi torturat și apoi ars.

Oamenii, vedete sau persoane obișnuite, au rămas înmărmuriți la auzul știrilor, dar mai ales la modul în care Gheorghe Dincă ar fi acționat, iar autoritățile nu ar fi reacționat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Mirel Dragan, tranșant după ce criminalul de la Caracal și-a recunoscut vina! ”Cred că mie mi-ar lua Dumnezeu mințile” EXCLUSIV

Citeste si: Cum arăta criminalul din Caracal când era mai tânăr! S-a schimbat enorm între timp!

Citeste si: Gest emoționant al ansamblului popular în care dansa Alexandra Măceșanu: ”În amintirea ei!”

Paul Ciuci de la Compact l-a atacat dur pe criminalul din Caracal!” Ce neputincioși și vegetali am devenit cu toții”

De pildă, pe facebook, Paul Ciuci de la Compact l-a atacat dur pe criminalul din Caracal, pe care îl consider un adevărat monstru.

De vreo două zile nu mă pot opri să nu mă gândesc la cazul acesta dramatic din Caracal care a întors pe dos toată țara.. Și nu mă pot opri să nu fac în mintea mea tot felul de scenarii prin care să moară lent și în chinuri ”defecțiunea aceea cu nume de om”, apoi toți cei care prin legi și atitudine au permis apariția acestui coșmar.

Ce neputincioși și vegetali am devenit cu toții…suntem buni de gură și plini de curaj doar aici pe facebook! The Walking Deads!”,   a scris artistul pe adresa lui de socializare.

Foto Inquam/Bogdan Danescu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI