Paul Iera, un bărbat de 35 de ani, a fost arestat, joi, fiind acuzat că și-a planificat o răpire falsă. Bărbatul a plecat să își petreacă revelionul cu amanta, mințindu-și iubita că este răpit și ținut ostatic. Autoritățile au fost implicate pentru ca bărbatul să fie găsit.
Sergentul Kate McKinely de la poliția din New South Wales a declarat, vineri, că ancheta a păgubit statul cu mai mult de 25.000

de dolari.

Citește și: El este tânărul, din Capitală, care și-a înscenat răpirea. A fost arestat împreună cu prietenul său

Se presupune și că Paul Iera a avut în trecut o relație cu respectiva femeie, care ulterior i-a trimis mesaje iubitei bărbatului, ca să îi explice condițiile ”răpirii”.

„Îți mulțumesc că mi l-ai trimis pe Paul, acum trebuie să plătești pentru asta. La revedere”, i-a scris amanta bărbatului femeii care îl aștepta să se întoarcă acasă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Timiş: Femeie decedată, după ce peste trupul ei au trecut patru maşini

„Dar va fi bine, îl vom ține cu noi până dimineața. Ne va da nouă bicicleta lui. Nimeni nu se va atinge de el, draga mea, îți promit. Ok?”, a mai continuat amanta.

Iubita impostorului a sunat la poliție și a explicat ce s-a întâmplat.

În timpul investigației, Paul ar fi fost surprins de o cameră de luat vederi intrând în casa amantei sale, cu o geantă, ulterior, au coborât și au urcat într-o mașină.

El este tânărul, din Capitală, care și-a înscenat răpirea. A fost arestat împreună cu prietenul său

Un tânăr din București și-a înscenat răpirea pentru a primi bani de la mama sa. Oamenii legii l-au reținut, acum, pe tânăr și pe amicul acestuia.

Indivizii au fost reținuți de oamenii legii.

Citește și:  O tânără mama este acuzată că ar fi răpit fetițele de lângă tată. Bărbatul nu și-a mai văzut fiicele din anul 2015

Pe 6 ianuarie 2023, o femeie trăia clipe de coșmar. Ea a fost anunțată că fiul său a fost răpit.

Împreună cu un bun prieten, fiul femeii a pus la cale un plan diabolic. Ca totul să pară real, amicul i-a trimis femeii mai multe imagini în care apare legat de mâini și de picioare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si