Paul de la „Puterea Dragostei” va deveni tătic.  Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D a anunțat pe pagina lui oficială de socializare că Masha îi va dărui un copil. „Și astăzi am început cea de-a doua pagină împreună. Ești tot ce mi-am dorit vreodată și îți mulțumesc pentru că îmi dăruiești un copilaș. Îți mulțumesc că te sacrifici tu ca femeie și îmi porți copilașul în pântece.

O să devin tată și tu o să devii mamă cu educația pe care și-ar dori-o orice bărbat. O femeie puternică, diplomată și un suflet cu o inimă foarte mare. Te iubesc!” a transmis Daniel Paul.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 26 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Cazi, atac dur la adresa Andradei: „Ești liberă, du-te la turc, la albanez!”

paul și masha de la puterea dragostei părinți
Paul de la Puterea Dragostei va deveni tătic.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cuplul este extrem de fericit de vestea primită. Bruneta este un pic speriată de noua veste pe care a primit-o. „Mămică...nu

știu dacă să plâng sau să râd...deci, chiar nu știu. Sunt un pic șocată. Eu momentan, încă nu am intrat la muncă. Abia la două mă duc. E ciudat să fii singură acasă și să vezi chestia asta...Da!!! S-a întâmplat. Nu știu cum să reacționez, că sunt singură acasă. Paul e la muncă. Așa arată testul...!” a declarat Masha.

Citeste si: Nicos și Meda de la „Puterea dragostei” au părăsit competiția: „Iubirea este mai presus”

Masha și Paul de la „Puterea Dragostei” formează un cuplu de aproape un an de zile

Paul de la „Puterea Dragostei” și-a găsit fericirea după ce a ieșit din cadrul emisiunii de la Kanal D. Între el și Masha a fost dragoste la prima vedere. Cei doi tineri locuiesc împreună, merg la cumpărături împreună, gătesc și merg la sala de fitness tot amândoi. Masha și Paul sunt de nedespărțit.

Citeste si: Revedere între Ella și Livian de la Puterea dragostei! Bomba a fost aruncată: „Mergi la Survivor?”

Bruneta a transmis că Paul de la „Puterea Dragostei” a cerut-o în căsătorie, ba chiar a arătat și inelul. Cei doi îndrăgostiți au planuri mari de viitor, mai ales că vor deveni părinți.

Citeste si: Scandal de proporții între Andrei Luca și Lucian, noii concurenți de la Puterea Dragostei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si