Aflându-se departe de casă, mai exact în Israel, mama lui Pavel transmite mesaje disperate pe internet, sperând într-o minune și că cineva îl va opri pe fiul ei din a-și face rău.

Citește și: Un tânăr din Dolj a fost găsit fără viață, pe un câmp. Acesta ar fi fost lovit de un fulger

De asemenea, și prietenii tânărului moldovean fac același lucru, încercând să găsească vreo urmă a lui.

Între timp, oamenii legii îl caută în tot orașul Chișinău, pentru a-l găsi și ajuta în orice fel posibil. Situația este tensionată și toți cei apropiați își exprimă îngrijorarea pentru Pavel.

Mama tânărului este îngenuncheată de durere. Strigătul de disperare al femeii

„Oameni cu suflet mare, va rog din toata inima poate l-ati vazut pe undeva se numeste Pavel Bitca va rog anuntati politia, va rog din tot sufletul”.

“Oameni buni ajutati-ma sa-mi gasesc baiatul poate cineva l-a vazut intimplator, il vedeti sunati la politie. Ultima data a fost vazut simbata la Chisinau nu era intr-o stare tocmai buna, va implor poate il vedeti intimplator sunati la politie va rog din inima, va multumesc pentru intelegere”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pavel este căutat cu disperare de familia sa. Moldoveanul a lăsat un bilet de adio și a plecat de acasă. "Ajutați-mă să-mi găsesc băiatul!"

Citește și: Disperarea unei românce rămase fără bani. A vrut să jefuiască un oficiu poștal: „Dați-mi toți banii”

„Buna ziua tuturor, va rog din suflet poate cunoaste cineva baiatul acesta asta noapte a lasat un bilet de adio si a disparut va rog din suflet daca cineva il cunoaste sunati la politie va multumesc, il cheama Pavel”, sunt câteva dintre mesajele de disperare postate de mama lui Pavel.

"Numele lui este Pavel Bîtca. Îl cunoaștem ca fiind un tip energic, bun și pozitiv. Cu toate acestea, acum 3 zile a lăsat un mesaj de adio și a plecat. În prezent, el este căutat de familie, rude și poliție. Dacă îl vedeți, opriți-l și anunțați poliția. Ajutați-ne, poate împreună putem salva o viață. Vă mulțumim foarte mult!", este un alt mesaj făcut public de prietenii tânărului moldovean.

Citește și: O fetiță dispărută cu doi ani în urmă a fost găsită ca prin minune- VIDEO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si