Zeci de politisti, jandarmi cu caini, scafandrii si salvatori il cauta de de aproape 2 zile pe Virgil Urluescu, un barbat de 36 de ani. Ieri noapte a intrat in tura, povestesc rudele.

ALINA ENACHESCU, SOTIA: La rugamintile domnului Robert a fost trimis aici, sa vada daca se bate pestele.

Nimeni nu a dat de banuit ce avea sa se intample.
A plecat cu masina pe care o conducea de mai bine de un an, la balta. Nu in zona de care raspunde insa.

ALINA ENACHESCU, SOTIA: Il trimitea noaptea dar nu acolo unde nu sunt camera si singur. Nu era aceasta zona lui, unde trebuia sa faca paza.

Dimineata nu a mai ajuns acasa.  Sotia a mers intr-un suflet la balta sa afle ce s-a Intamplat. Nimeni insa, nu i-a dat nicio explicatie. A sunat la 112.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"In dimineata in care am venit sa intreb de el, am intrebat Virgil? Si a zis ca  nu e. ca a gasit masina si el nu este. Pai Virgil unde este? Eu chem Politia. Zice, da, cheama Politia. Adica, tu stiai ca este nevoie de Politie?".


"Ce sa banuiesc? Daca s-a intamplat aici si domnul nu da nicio explicatie? I-a facut disparitia! Ce sa cred?  Masina se presupune ca a fost unde s-a intamplat accidentul, pe malul lacului si el a luat-o de acolo si a adus-o la hotel".

Rudele se gandesc acum la ce este ma rau. Sotia barbatului povesteste ca de curand a avut loc o cearta.

"Sotul meu s-a suparat si nu a mai vrut sa stea. A vrut sa plece,  el nu il lasa. Insista, l-a cautat pe casa de vreo 2 ori sa ramana".

ERA MARTOR INTR-UN DOSAR DE MOARTE SUSPECTA

Cel putin ciudat este faptul ca astazi barbatul ar fi trebuit sa se prezinte in instanta, ca martor intr-un dosar deschis pentru un inec suspect, petrecut culmea tot la balta la care lucra. Si nu este singurul caz suspect vorbesc cu teama oamenii din zona. In cativa ani, 6 oameni si-ar fi pierdut in mod misterios viata, acolo.

STELICA CONSTANTIN, TATAL: Ce urma sa spuna? Nu pot sa va spun. Va este frica? Nu… De ce sa-mi fie frica? Era de serviciu, Il vazuse pe cel care s-a inecat? Da. Cate morti au fost aici, pe balta si cate persoane nu au fost gasite? Cam 6 morti.

Politia face un apel la toti cei care ar putea sa dea informatii in acest caz. Virgil Urluescu are un metru si 80 de centimetri inaltime, constituie atletica, parul saten, ochii caprui si fata ovala.

In ziua in care a disparut purta de trening de culoate gri, bluza de culoare albastra si papuci albastri din spuma.

FLORENTINA DOBRE, PURTATORUL DE CUVANT AL IPJ CALARASI: Deocamdata luam in calcul toate ipotezele.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si