Close sidebar
Close sidebar

Paznicii sunt in alerta! Criminala de la metrou, pazita nonstop sa nu se sinucida!

Magdalena Serban, criminala de la metrou, este pazita in permanenta de paznicii de la Penitenciar. Autoritatile se tem ca aceasta sa nu isi faca rau.

Viorela Precupas,


DISTRIBUIE
acest articol

Magdalena Serban, femeia care a impins-o in fata metrou pe Alina Ciucu, a fost arestata la cateva ore de la incident si bagata intr-o celula cu alte 5 femei, insa dupa ce detinutele s-au revoltat, criminala a fost mutata in Spitalul Penitenciarului Jilava. Paznicii sunt in permanenta in alerta de teama ca Magdalena sa nu se sinucita. Potrivit Cancan.ro, femeia este urmarita non-stop. 
 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 Femeia- in varsta de 36 de ani- a fost prinsa de politisti ai Brigazii de Politie Transport Public Bucuresti in noaptea de marti spre miercuri si dusa la sediul Directiei Generale de Politie Bucuresti. Ea a fost identificata in baza imaginilor de pe camerele video din metrou. Politia a transmis apoi semnalmentale acesteia, cerand si sprijinul populatiei pentru gasirea ei, a anuntat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

O tanara in varsta de 25 de ani a murit marti seara, in statia de metrou Dristor, dupa ce a cazut in fata unei garnituri de metrou, initial suspectandu-se ca a fost vorba despre o sinucidere. Politia Capitalei a anuntat, dupa cateva ore, ca tanara a fost de fapt impinsa de o alta femeie si a facut publice imagini cu ea.

Femeia incercase un gest similar in statia Costin Georgian, cu putin timp inainte, cand a impins o alta tanara, dar aceasta nu a patit nimic.

Conform Politiei, cea care a fost prima tinta agresiunii a facut reclamatie in jurul orei 20:00.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI