Close sidebar
Close sidebar

Pe ce dată are loc Black Friday România 2023, noaptea cu cele mai multe reduceri din an?

Black Friday România 2023. Black Friday este una dintre cele mai așteptate perioade din an. Milioane de români profită de reducerile mari care au loc în fiecare toamnă, la zeci de magazine din România! Iată pe ce dată are loc Black Friday România 2023!

Ana-Maria Costea,

Pe ce dată are loc Black Friday România 2023, noaptea cu cele mai multe reduceri din an?

[Sursa foto: Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Black Friday România 2023. Mai este puțin până la noaptea cu cele mai mari reduceri din acest an. Black Friday are loc în fiecare an, în luna noiembrie.

În acest an, peste 130 de magazine au anunțat că vor da startul celor mai așteptate reduceri la cele mai frumoase și interesante articole pe care acestea le au spre vânzare.

Pe ce dată are loc Black Friday România 2023, noaptea cu cele mai multe reduceri din an?

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Românii ies din criză de Black Friday

Pe ce dată are loc Black Friday România 2023

Black Friday este o tradiție împrumutată de la americani, preluată în toată lumea. Românii abia așteaptă această perioadă din an deoarece își pot achiziționa produsele mult visate la jumătate de preț sau chiar mai mult! Fie că vorbim despre electrocasnice, îmbrăcăminte, cosmetice sau gadgeturi, Black Friday este aliatul

de nădejde al românilor. Prețurile foarte reduse atrag foarte mulți clienți în această perioadă a anului!

Tradiția americană spune că Black Friday se organizează în a patra zi de vineri a lunii noiembrie, după Ziua Recunoștinței. Această zi emblematică dă tonul cumpărăturilor și pregătirilor pentru Crăciun! În România, reducerile au loc ceva mai devreme, iar unele magazine își stabilesc propriul Black Friday, pe parcursul întregii luni noiembrie.

Anul acesta, în România, Black Friday are loc pe 10 noiembrie.

Cele mai îndrăgite magazine vin cu oferte de nerefuzat de Black Friday România 2023

Mai multe magazine de electrocasnice, cosmetice, produse farmaceutice, alimente, ori piese pentru mașini vor avea reduceri considerabile în curând. Printre acestea se numără următoarele zece magazine, în rândurile ce urmează. De asemenea, lista completă a magazinelor care se alătură Black Friday 2023 poate fi consultată pe pagina oficială Black Friday.

Pe ce dată are loc Black Friday România 2023, noaptea cu cele mai multe reduceri din an?

[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Prețul psihologic de la piață înflorește vânzările! Ce efect are asupra noastră: „Te poți înșela, pot să te inducă în eroare să ai impresia că e 4 lei și de fapt e 5 lei”

  • eMAG
  • ALTEX
  • Dr. MAX
  • H&M
  • JYSK
  • Pandora
  • Sephora
  • Dedeman
  • Cărturești
  • Decathlon
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI