De cand Cosmin Contra a acceptat sa preia Nationala de Fotbal a Romaniei, Mutu se pregateste si el sa isi faca bagajele si sa vina in staff-ul conducerii FRF!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dupa ce si-a pus ghetele in cui, Adrian Mutu a ramas in fotbal pe partea de imagine! “Briliantul” a semnat un contract cu Dinamo Bucuresti si, timp de un an, el a fost cel care i-a reprezentat pe “cainii rosii” in calitate de oficial! Patronul Negoita a fost, la randul lui, generos cu fostul mare jucator si,lunar, i-a platit in cont nu mai putin de 6000 de euro!

ncet, incet, Adrian si-a facut un nume in calitate de conducator de club, astfel ca, recent, el a intrat si in atentia lui Razvan Burleanu, seful suprem al fotbalului mioritic! Oficialul, care, in aceasta perioada, se afla intr-o campanie de imagine, motiv pentru atrage alaturi de el fotbalisti din Generatia de Aur sau unii care au facut istorie pe gazonul verde, l-ar dori si pe Mutu la Federatie!

Surse din lumea fotbalului sustin ca intre Mutu si Burleanu ar fi existat o serie de discutii si nu ar mai surprinde pe nimeni daca, in scurt timp, fostul decar al Nationalei ar prelua departamentul de imagine!
“Odata cu venirea lui Cosmin Contra ca selectioner, va fi o chestiune de timp pana cand si Adi Mutu va semna cu Federatia Romana de Fotbal! Ar fi un post tentant pentru “Briliant”, in plus, se pare ca va fi si remunerat corespunzator, cu aproximativ 5000 de euro pe luna”, au dezvaluit persoane apropiate sefilor sportului cu balonul roman autohton!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si