Dupa moartea misterioasa a fiului lor, un chip s-ar fi conturat  chiar langa cruce. Ar fi semnul prin care tanarul de 25 de ani cere sa i se faca dreptate.

„La un moment dat nepotul zice: matusa, ia uite ce i-a iesit acolo, si noi eram curiosi toti: bre, matusa, a iesit un om acolo.

Are urechi, are ochi, si noi n-am crezut. Cine sa fie, doamna? Noi credem ca e acela care ne-a omorat copilul”, povesteste Genta Ivanov.

Parintii lui Ionut n-au niciun dubiu. Pe mormantul fiului  au inceput sa apara semne ciudate, de parca baiatul lor  le vorbeste de pe lumea cealalta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Chipul celui care l-ar fi ucis, dar si arma crimei ar fi aparut pe marmura locului de veci chiar de Craciun, la doar cateva luni dupa ce tanarul ar fi fost ucis.

 

MOARTE INVALUITA IN MISTER

La fel ca semnele aparute din neant, si moartea lui Ionut e invaluita in mister.  A pierit impuscat vara trecuta,  la ferma unde lucra. Plecase in patrula, cu o arma de vanatoare, cand,  deodata, colegul lui ar fi auzit o impuscatura.

Tot el este cel care l-a vazut pe Ionut cum isi da ultima suflare.

Familia tanarului nu crede ca moartea lui a fost un accident.

Rudele il cred vinovat pe colegul lui Ionut si sunt convinsi ca silueta aparuta pe mormant este a lui.

In sprijinul ipotezei ca totul a fost o crima sta si raportul de la IML, care arata ca Ionut avea pe trup nu una, ci mai multe plagi. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Tulcea au deschis un dosar penal pentru omor. Cercetarile dureaza de sapte luni dar nu s-au facut retineri sau progrese in acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si